Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iamthesonar

    aktív tag

    válasz LLKobe #8575 üzenetére

    hat en is kivancsi leszek mit mondasz majd az egerre...

    KaiotEch: melyik razer eger nem all kezre van egy csomo... amit en ajanlanek az az hogy soha a budos eletbe ne vegyel gamingre gigabyte egeret! sajnos konkret egeret ami tudja 4d wheelt nemtudok ajanlani en meg a sima gorgot sem hasznalom :B.

    F34R: hat nem tudom... en szerintem a G9 (ami szerintem sz@r!) az messze jobb barmelyik rokkat hipertulhypolt fostalicskaknal (kone, pyra). de aminel tutira szinten jobb az a G500... ezek a mostansag kaphato legjobban tul hypolt "divat" ocskasagok. ha jatekra veszel egeret nem kell 20000et kiadnod valamelyik divat szarra... 8000ert vannak sokkal de sokkal jobb egerek!

    cellpeti: mitszolsz a razer deathadderhez? ami nagyobbacska es +2 gombos en ezt ajanlom. de jo meg az abyssus is (3 gombos csak).. az orochi meg a tobbi lezeres csoda... hat nemtudom... egyik sem valt be tulzottan... kiforratlan a lazer szenzor mind a logitechnel mind a razernel (a rokkant egereke meg egyenesen veresen jon le a futoszalagrol) szerintem ha a top gamer egerek nezzuk. atlag felhasznalasra elmennek de jatekra nem ajanlanam egyiket sem!

    [ Szerkesztve ]

    Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)

Új hozzászólás Aktív témák