Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    Köszi skacok a tippeket!

    Intellimouse 3.0-t 3 kereskedőből 3 nem tud szerezni, mert sehol nincs :(
    MX518-at a garancia miatt néztem helyi árakon, a legolcsóbb kereken 10.000 HUF volt.

    Képbe jött még a Sharkoon Fireglider, de a teszteket és véleményeket olvasva kiderült, hogy egy drágán adott A4Tech, aminek a görgő mechanikája és a (jobb)gomb nyomásérzékelője 2 éven belül megadja magát, így kiesett.

    Bejött a képbe viszont a Logitech M500, ami ahogy a teszteket nézem meggyőző, igaz, hogy 800dpi, de nem vagyok hc gamer. A jelenlegi 400-asnál biztos jobb lesz :) 6.700-ért kaptam a legolcsóbb ajánlatot helyi kereskedőtől, megrendeltem, a héten ha minden igaz meg is érkezik...
    Jutyúb video alapján ki lehet kapcsolni ezt a "szélvészgörgetést", mert nem jellemző, hogy ezer oldalas doksikat böngészek. Ergonómikus kialakítás szempont volt, mert igaz, hogy a munkahelyemen egész napos CAD rajzolásra egy ősöreg Genius Netscroll-t használok, ki tudja milyen kis dpi-vel, de a 23 colon ezzel is jó dolgozni. Remélem bírja még.

    Úgy voltam vele, hogy ezek olyan régi elavult technikák (az otthoni tönkrement Logi Value egerem szintúgy, mint a céges Genius), hogy bármily modernebb egér hozzájuk képest nagyságrendekkel kellemesebb használatot ígér. Remélem így lesz. :)

    Logi 500-assal nagyon melléfogtam?

    [ Szerkesztve ]

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák