Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz frango13 #8068 üzenetére

    Internetes "egértesztek" 95 %-a egyszerűen egy baromság (mint ezt a topikban némileg feljebb már alaposan kitárgyaltuk), amit "rendkívül hozzáértő" egyének szoktak elkövetni. Ezeknek hinni botorság.

    MX 518 biztos, hogy bírja azt a "gyűrődést".
    A valóságban (nem papíron!) a G500 nem a továbbfejlesztett verzió, hanem a gagyisított változat. Már nincs benne meg az a fenomenális optika, hanem kicserélték egy enyhén szólva is megkérdőjelezhető lájzer™ szenzorra...
    Ahogy Motion_Blur is írta, 800 dpi felett az már kb. parasztvakítás. Az 1800 dpi-nél több meg már végképp teljesen értelmetlen.
    Elmondom neked, hogy az én ~9 éves MS IM 1.1a-m a maga 400 dpi-jével és 9000 FPS-ével MINDENRE elég (komoly játék, Photoshop, bármi - mindez két monitoron). Low sens-hez (CS 1.6), mid-sens-hez (CoD 4), high sens-hez (Quake III Arena) egyaránt. Sokféle egeret kipróbáltam már, de mindig visszajutottam ide. Maximum a felhasználó lehet a szűk keresztmetszet, nem az optika.
    Amúgy ezt most 250 Hz-en használom (támogatja az 1000-et is).

    Muszáj valahogy vásárlókat toborozni, ezért mindent ráírkálunk az adatlapokra, meg "továbbfejlesztjük" a meglévő technikákat, mert ha nem tennénk, akkor lohadna a vásárlási kedv (mivel sokan egyszerűen képtelenek befogadni a tényt, hogy (egér esetén legalábbis) sokszor a régebbi technológiák sokkal használhatóbbak, mint az újak). Az a baj, hogy ennek eredményeként nem jobb egerek születnek, de még csak azonos színvonalúak sem.

    1000 Hz (0,1 ms) felesleges, bőséggel megteszi az 500 Hz (0,2 ms) is. Legalább kevéssé terheljük az USB-t, ill. a processzort. Megbízhatóbb is így a történet.

    Ha játékra keresel egeret és csak újonan vásárolhatóak jöhetnek szóba, Logitech-fronton nincs jobb alternatíva az MX 518-nál. :K Sokat bizonyított (professzionális szinten is). Nem véletlen, hogy a mai napig gyártják.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák