Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaTpr0F

    senior tag

    válasz SP!T #52333 üzenetére

    Forma mindig egyéni probléma. :D
    Nem feltétlenül fontos a jelenleg forgalomba lévő DA Chromához viszonyítani, de én akaratlanul is azt teszem, mert gyakorlatilag ugyan az, illetve az egér vásárlók relatíve kis hányada hajlandó garancia nélküli ebayes egeret venni, így olcsóbb is mint a DA, mivel az ajánlóval ellentétben akción kívül ritkán áll meg a Razer 25k alatt (persze ahogy már korábban többször is, most is kiemelném, hogy ahogyan a forma, úgy az ár is egyéni preferencia).
    Az ÚJ DA-ekhez viszonyítva nekem superior. Ami azokról hiányzik az ezen rajta van, és nincs olyan olcsó hatása kézbevételnél. Ez utóbbi is lehet másodlagos, de aki fogott már KPO vagy KPM egeret az tudja, mekkora különbség egy minőségi érzetet nyújtó rágcsálóval egerészni.

    Nyilván nem lesz mindenkinek tökéletes, viszont aki DA formát keres, de hiányzik neki róla pl. Dpi gomb, fél a korai duplaklikkes hibáról, synapsetől irtózik, vagy 20k-s határ a legvége az nyugodtan kipróbálhatja ezt. Ha a DA chroma méltó az ajánlóban szerepelni, akkor ez az egér is megérdemelne egy helyet benne. De majd meglátjátok ha tesztelitek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák