Hirdetés

  • Sand Land teszt

    gp Több mint két évtizeddel az eredeti megjelenése után Akira Toriyama egyik kevésbé ismert mangája videojáték-feldolgozást kapott, hogy újra elmesélje a sivatagban lakók démonok és emberek történetét.

  • Az AI-ra helyezi a fókuszt az Apple M4 SoC

    ph A friss rendszerchip azért a processzormagok tekintetében is újít egy nagyot.

  • Drágább lett a Pixel 8a

    ma De nem annyival, mint vártuk. Az Egyesült Államokban még pont beszerezhető 200 ezer alatt, euróban kifejezve viszont már átcsúszott a magasabb ársávba.

Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    válasz gerlaip #44361 üzenetére

    Nembaj, segítünk. Először azt mondd meg kérlek, hogy mekkora a kezed; mondjuk tenyered aljától a a bemutatóujjad végéig. Nekem átlagos kézméretem van, fingertipesen fogom az Abyssust, és marha kényelmes. El nem tudom képzelni, hogy hogyan sikerült úgy fognod, hogy a gomboknál legyen a hüvelykujjad. Szerintem kicsi volt neked az az egér.
    Ja, és hogyfogod?
    15 körül vehetsz pl ebayről 10,5 ezerért Deathadder 3.5G, de ha számla kell meg gari meg ilyen úri dolgok, akkor ottvan pl a CM Storm Alcor ami egy új felfedezett, 9-10 körül szokott lenni, vagy ha elég az Aby által nyújtott klasszikus, megbízható egyszerűség (3gomb), akkor ott a G100s, vagy a Maurus, vagy akár az Acélsorozat (Steelseries) nevű cégtől a Kinzu V3, vagy a Kana V2 ha kell egy kis plusz gomb. Vagy ha van lelki erőd, akkor tehetsz egy újabb próbát az Abigéllel, méghozzá a 2014-es változattól, kicsit más kialakítása van, gömbölydedebb a formája, és ilyen fasza gumírozott bevonata.
    + Melléjük egy Steelseries QCK egérpad mondjuk, a sima méret 3 ezer körül szokott lenni. (Az kb akkora mint a Goli ami a Fűrész című film által megihletett egered mellé volt ;] - Rohadt nagy selejt lehetett BTW, nem bírom még mindig elképzelni, hogy hogyan cseszhette szét az ujjad)

Új hozzászólás Aktív témák