Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    Ez a nap is eljött, lecseréltem az eddig hű társamul szolgáló Logi G500s-t. Kedvesem a 4. évfordulónkra meglepett egy Roccat Kone Pure Optical egérrel és egy Roccat Hiro 3D egéralátéttel. :))

    Összevetve az eddig használt Logitech G500s-el a következő benyomások értek:

    - bár féltem a kis súlytól, de nagyon hamar megszoktam, sőt talán kényelmesebb is, mint a súlyokkal megtámogatott Logi
    - méretre bár kisebb, de az elég egyedi - már-már retardált :DDD - egérfogásomnak köszönhetően teljesen kényelmes fogást biztosít ő is
    - és akkor az optikai vs. lézer téma: nagy különbséget nem érzek a Roccat javára, de valamivel mégis smoothosabb az egész egér mozgás a Logihoz képest (mindkettőt 1200 DPI-n használom). Nem vagyok meggyőződve arról, hogy erről esetleg nem az alátét "tehet" (a Logi-t eddig sima fa asztallapon használtam), de kevésbé érzem darabosnak a Cicus mozgását.
    - Software: ez az egy ami kevésbé tetszik a Logihoz képest. Míg a G500s szoftvere nagyon letisztult, átlátható, addig a Roccat software-t kissé kaotikusnak találom. Valószínűleg idővel megszokom, de jelen állapotban még a Logi féle software a nyerő nálam.

    Az esetlges érdeklődőknek, leendő vásárlóknak figyelmébe ajánlanám (és ez nem fizetett hirdetés), hogy "vizes" boltban most csomagban meglehet venni mind az egeret, mind pedig az alátét 20k HUF-ért (én is onnan kaptam, mint kiderült :B ). Ha küln vásárolod meg, akkor az egér 15k, míg az alátét 13k lenne.

Új hozzászólás Aktív témák