Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eami

    addikt

    válasz ng0ofy #33746 üzenetére

    igen arra gondoltam, hogy ha gyorsabb is a vezetékes átvitel, bizonyos ponton túl már tök mindegy mennyivel gyorsabb ha a vezeték nélküli is elérte az a szintet, hogy ugyanolyan minimális késleltetéssel működjön.

    én használok mindkét félét vegyesen, de pl pont munkánál szerintem tökmindegy. Persze lehetnek nagy különbségek de nem igazán az adatátvitel módja miatt. wireless vonalon általában alacsonyabb dpivel operálnak ami egy precíziós videó vágási / kép szerkesztési munkánál számíthat is akár.

    szóval tényleg érdekelne valami részletesebb iromány arról, hogy mennyivel "rosszabb" egy vezeték nélküli egér. 1-10-20-40-50-100-500 ms? pusztán kíváncsiságból... én úgy is mindenképp vezeték nélkülit veszek...

    amúgy most egy mx revolution egeret szeretnék lecserélni közel 8 év után. A performance lehetne kézenfekvő utódja, de valahogy nem érzem úgy hogy ár/érték arány rendben lenne. G602 jó lenne, még az optikai vonallal is meg tudnék barátkozni, ha nem tisztán elemes lenne. G700s felé hajlok logitech vonalon, csak hát az itthon 30k felett van.

    btw, nem tudjátok hogy USAból rendelt egeret EUban is bevesz a logitech gariba? most épp 20k lenne vámmal, áfával, postával amazonról.

    nem logitech vonalon láttam 1-2 dolgot, de gyakran bluetooth a csatorna, ami nem tudom mennyire jó ezen a téren.

    (#33749) ng0ofy: egy másik vezeték nélküli egeremben ami mindig be van kapcsolva és bár csak másodlagos funkciót tölt be, de azért használva is van ~2 év után kellett kicserélni az egy szem AA elemet. az mx revolutiont meg így 8 évesen is elég kb hetente töltőre rakni, pedig használatban van :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák