Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drtimot

    aktív tag

    válasz CarajoEsp #32295 üzenetére

    Egyelőre én azt mondanám, még nem ajánlott. Alapvetően kevés info van róla, megbízhatóságról már csak a kora miatt sem lehet még. Visszajelzések alapján a Razer egerek tartóssága és megbízhatósága az elmúlt években mintha visszaesett volna (bezzeg az áruk - mondjuk ez az Aby14 még pont normálisan van árazva), így szerintem óvatosan kell közelíteni hozzá.

    Amit én tudok róla:
    - a kiadáskor elég béna firmware miatt több panasz volt rá (low malfunction speed és magas lod), de ezeket elvileg javították azóta. (Persze lehet, hogy firware frissítéssel kell kezdened, miután elhozod a boltból) Mindenesetre ez mutatja, hogy nem a legátgondoltabb tervezés és körültekintés előzte meg a kiadását.

    - a szenzor papíron ugyanaz, mint a régi, szóval a firmware javítással már elvileg jó is lehet, de majd szakavatottabb kollégák megmondják a tutit. (Külföldi oldalakon azért már van róla info bőven, de nem tudom, mi a konszenzus.)

    - az ajánlott listában szereplő régi Abyssussal szemben mindenképp hátrány, hogy a hardveres kapcsolókat elhagyták, így csak Synapse-on keresztül tudod állítani, ami megintcsak felesleges és bosszantó.

    Ilyen apró kellemetlenségek és kérdőjelek miatt szerintem még jó darabig nem lesz jó szívvel ajánlott, ha egyáltalán. Hasonló méretben és alakban olcsóbban kapsz Logitech G100S-t pl.

    [ Szerkesztve ]

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

Új hozzászólás Aktív témák