Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz dunc #26962 üzenetére

    Parszor mar leirtam, hogy az 1997-es MouseMan+ es a 2010-es Perf MX kozott majdnem az osszes L csucsragadozo megvolt (+iF MM, CMMO), de mostanaban akarhany uj egeret mutatnak be, mindig kiakad a bullshit meterem.

    Oldschool agyonuthetetlen MS egerek optikajat en szemely szerint nem szeretem, mivel nekem tul low senseesek, de anno hardverbeszerzokent mindig BOM-ot vagy WMO-t tettem az altalunk kiszallitott gepek melle, mert azok relative olcsoan tettek a dolgukat, sosem volt veluk problema.
    Parszor elofordult, hogy akkori fonokom ment arut beszerezni, o viszont mindig ujabb es ujabb egypalcassal probalt meg kiserlezni $$$ jeligere.
    Jellemzoen nullahoz konvergalo sikerrel, egyik rosszabb volt, mint a masik.
    L OEM egerei sem valtak be, talan az RX300 tetszett egyedul kozuluk, de az majdnem olyan draga volt, mint az IMO, sosem fert bele a fonokom keretebe.

    Par eve az elhasznalodott MX Revo levaltasara vettem egy MS Explorer-t, amitol eleinte oda-meg vissza voltam, de idovel kimutatta a foga feherjet, aztan 3 honap utan "ideiglenesen" visszatettem az elozo egeremet, aztan azota sem volt kedvem elovenni a keken vilagito karacsonyfat.
    Emlegettem eleget a panaszkodik nyomogombjait itt a topikban.

    Aztan egy kesobbi melohelyen volt szerencsem masfel evig munkat imitalni egy gagyibajt 7000 laptopegernek latszo targgyal.
    Vegul egy 12 oras kossunk ossze 3x3 pixeles negyzeteket maraton utan annyira elegem lett a percenkenti harom mellekattintasbol, hogy sajat penzen vettem inkabb egy kekfogu MX Revot, hogy normalisan dolgozni tudjak azzal az elbaltazott folyamatabra szerkesztovel. :W

    Tobbi kollegam sem volt sokkal szerencsesebb, ok a 67xx/68xx szeriat nyuztak.

    Gamer egerekhez viszont nem tudok hozzaszolni.
    Max tenni par cinikus megjegyzest a Razer anyagminosegere/garancialis problemaira, meg az azzal forditottan aranyos arcimkere. :))

    De erre kar pazarolni az elektronokat.

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák