Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drachande

    tag

    válasz jaffa 2843 #25185 üzenetére

    Igaz, egy kicsit megkavartam, tettem bele pár plusz infót, ami hasznos lehet a választásban.

    Azért kérdeztem kifejezetten a mostani kínálatot, mert láttam, hogy az 1. hsz-ben levő ajánlott egerek nagy része már nem kapható újonnan, régi a lista. Azok közül ami még van a boltokban, optikai és több, mint 3 gombos, az a Steelseries Kana, a Razer Deathadder (de ebből is általában az új széria) és még elvétve van Logitech G400. De ez utóbbit is már lehet, hogy csak bent maradt az adatbázisban, olyan kevés helyen látni, nem tudom, mennyire kapható még.
    Te is mondtad, hogy sok gyártó drágább egerei sokszor nem teljesítik azt, amit pár jóval olcsóbb széria és láttam, ajánlottad a Zowie egereket, amik 20 körül vannak. Itt is ugyanabban a kérdésben vagyok, mint amit írtam előzőleg - Ha azt veszem, hogy ott van mondjuk a Steelseries Kana, ami 10 ezer forintos és ott a Zowie egerek, amik 20 körül vannak, megérik-e a felárat? Adnak-e annyival jobb teljesítményt mondjuk egy FPS játékban, hogy megérje a dupla árat?
    Ezért kérdeztem úgy, hogy megérik-e a drágább egerek a felárat és hogy tudnátok-e ajánlani párat a mostani kínálatból, több árkategóriában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák