Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WolfheartGR

    őstag

    válasz tothgergo90 #21976 üzenetére

    Szigorúan magánvélemény következik:
    No még 17k a bolti ára, ennyiért nemhogy easyshiftet, hanem mocacchinot is csinálnia kéne...
    Alapvetően számomra egy felesleges dolog mindenféle makrózhatóság meg izéshift meg ilyen-olyan maszlag.
    Legyen kényelmes, pontos olyan low sensnél is, mint amennyire én vagy ngoofy tépázzuk, bírja minél tovább a finoman kapcsolható mikrokapcsoló és a kábel. És ha lehet mindenféle felesleges csicsamicsa nélkül be lehessen állítani, lehetőleg driver nélkül (Abyssus mondjuk). Vagy ha muszáj a driver akkor utána leszedhessem és jegyezze meg amit kell (ala G9x, deathadder, G500, Ikari, Kana). Valamint ne legyen se túl nehéz se túl könnyű.

    Gondolom a PH-sok is azt írták amit neki mondtak/írtak/rajta volt a dobozon. Én jobban bízom a tapasztaltabb, marketing és érzelemmentesen ítélő, utánajárásba időt és energiát belefektető fórumozókban, mint bármilyen tesztben (azért akad kivétel, de nemsok [link]).

    Jaigen. Az újoncok hsz-it is szívesen olvassuk, sőt, mint most veled is szívesen folytatok diskurzust. Csupán közben igyekszünk felnyitni azok szemeit akik egyrészt hagyják, másrészt igényt mutatnak rá.

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

Új hozzászólás Aktív témák