Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kristof123

    őstag

    Üdv! Vettem egy új egeret és ha nem bánjátok leírnám a tapasztalataimat vele kapcsolatban.

    A4tech X-710BK
    Sensor: Avago ADNS-3060
    CPI/DPI: 100-2000
    Perfect Control: over 3 m/s*
    Malfunction: over 3 m/s*

    Játék közben jól vizsgázott. Nem vérzett el a kezem alatt (nem úgy, mint a g500..) Amikor szétszedtem volt benne egy 18g-os súly. Kiszedve belőle elég könnyű lett, így sokkal jobb volt vele játszani.
    Huano mikrokapcsolók vannak benne. Hangos és erőteljes kattanással. Szvsz nem fogja feladni egyhamar. Az alján mindössze 2 csavar van, így nem zár le teljesen és kilátszik a LED fénye. Engem nem zavart, mert a monitort lesem nem az egeret, de azért ezt meglehetett volna oldani szebben is.
    Mouse1 és a mouse2 gombok sokkal jobban be vannak lőve mint a logié. A loginál holtjátékot fedeztem fel amit nála nem tapasztaltam (az is lehet, hogy csak jobban ki vannak már kopva). Viszont az oldalsó gombjai nyomáspontja elég érdekes. Nem igazán tudom mikor nyomom le. Sőt néha akaratlanul le is nyomom úgy, hogy észre sem veszem csak hallom, hogy kattan egyet. Elég nagy kezem van. Remélem sikerül megszokni, hogy ne nyomkodjam.
    Formája hasonló a logihoz, de kisebb ami engem még zavar (kb.: 121x67x34). Tapintásra sokkal jobb, úgy érzem ezen az egéren jobban megtapad a kezem. Mindkét oldala és a teteje is érdes műanyag, ráadásul a hüvelykujjamnál még be is van mélyesztve kis pöttyökkel.
    A zsinórja fonott és sokkal jobban hajlik, mint a logié (nem annyira merev). Nem úgy tűnik mintha könnyen megtörne.
    A görgőjével meg vagyok elégedve. Annyi bajom van vele, hogy nem annyira hozzáférhető, mint a loginak, de megszokható. Eléggé összefüggő a görgetése, így aki ezzel akar fegyót váltani annak ez maga lesz a pokol. Nekem pont ez a jó, mert én sokat, sokszor görgetek az egérrel és ez a viselkedés számomra előny.
    Négy csúszótalpa van, amikben kellemesen csalódtam. Meglepően jól csúszik az egérpadon. Itt már csak az a kérdés, hogy meddig... Bár a dobozában volt pár db tartalék is...
    A LOD-ja olyan ~1.5-2.5 mm körül van, ami szvsz jó. Alap járaton 500 Hz-en ketyeg a kicsike. És ezt én nem is terveztem feljebb tornázni.
    A hozzáadott szoftvert feltelepítettem és szvsz nem olyan vészes. Nekem mindig csak baj volt ha a Setpoint fent volt a gépen, így ezt sem marasztaltam. Beállítás után töröltem. A beállításokat megtartotta és eddig nem volt baj vele.

    Hát ezt kapja az ember 4400 Ft-ért. Szerintem ez az egér nem rossz, hiszem Mo-on beszerezhető, újonnan, garanciával + az ára nem egy égbekiáltó, ráadásul még használható is. (:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák