Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz CactuS #18714 üzenetére

    Nem gémer (de utálom ezt a szót) egerek vannak az első hsz-ban, hanem olyanok, amik mindenféle felhasználás terén megállják a helyüket, a lista pedig szép lassan bővülget. Kb. minden létező fogást lefednek, jelentős többségük árban a földhöz ragaszkodik (ami amúgy nem volt elsőrangú feltétele, hogy említésre kerüljenek) és nem látom az égvilágon semmi értelmét annak, hogy olyat ajánljunk, akárcsak böngészésre is, amiben primitív szenzor van, de ugyanannyiba kerül vagy még drágább, mint az elől felsoroltak.
    Wireless-ben, mikrokapcsolókban nyunyu az ügyeletes, szokott is válaszolni.
    .
    Emellett persze lehetne sokkal értelmesebb is a topik, de ehhez nem egy ember kellene. Másrészről, mint te is említetted, ha a az általában feltett kérdések 70%-át megválaszoltad volna előre sok-sok óra tesztelés, utánajárás, fogalmazás után, és az emberek nem vennének annyi fáradtságot sem, hogy 5 perc alatt végigmenjenek rajta (nem csak a névelőkön és kötőszavakon), mielőtt felteszik a kérdést, ami a 26. sorban feketén-fehéren meg van válaszolva, te is ki lennél akadva - joggal.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák