Hirdetés

  • Kiszivárgott egy lista a várható Lunar Lake modellekről

    ph Eszerint az Intel Core Ultra 200V sorozata kilenc modellből, köztük egy Core Ultra 9-es példányból állna.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz cellpeti #13909 üzenetére

    Nos: mire kell. két dologra használom a gépet 90%-ban: netezésre, és casual játékra. A játék ha már egérhez nyúlok, akkor rendszerint FPS, de single. Casual szinten játszon, semmi stressz. Normal fokozat.

    Ebből a szempontból nincsenek nagy igényeim tulajdonképpen, nem kell 2000 DPI, meg fene tudja mi, teljesen megfelelne a mostani egerem is, ha kettővel több gomb lenne rajta, és kényelmesebb lenne. Ha ezt visszakapnám megjavítva, már boldog lennék.

    DE! Ha már váltok, akkor úgy gondoltam, hogy kipróbálom a microsoft egyik egerét, ha már ennyien dicsérik, és ebben te billentettél át a döntés felé az egyik hsz-eddel :P És ha már ennyit áldozok rá, akkor szeretnék igazán jót venni, ami egy adott ingerküszöb körül (30 dollár) a legjobb választás. A Comfort 6000-rel az a bajom, hogy a fórumon is szidják, és olvastam máshol is a középső gomb késéséről, ami nagyon durva, és hogy általában is elég budget az IME3.0-hoz képest. Árban kb. ugyanott van a kettő.

    Ami elvárásom az új egér felé, az elsősorban az ergonómia, hogy kényelmes legyen. A mostani egeremet claw / fingertip tartással fogom, a régit palm-mal fogtam. Ennek valószínűleg az az oka, hogy ez rövid, kb 12 cm lehet, ha egy centivel hosszabb lenne már mehetne kényelmesen a palm. Amiért ez fontos, az az, hogy a középső ujjam a szar görgőtől és - szerintem - a tartástól már komoly izületi fájdalmakat produkál egy-egy átnetezett nap után. Az ergonómia, és a görgő kényelmessége ezért elsődleges. Legyen jó az anyagminősége, legyen tartós amennyire ezen az árszinten lehet. Legyen pontos a szenzora, és jó lenne, hogy ha a mostanival ellentétben, ezt már tudnám használni mintás egérpadon is (emez esetén ugrál a kurzor rajta).

    A fehér szín azért lenne fontos, mert minden más PC cuccom fehér, ez régről maradt így. Fehér monitor, ház, billentyűzet, számítógépasztal. Ha netről rendelem, akkor ez majdnem mindegy, mert akkor a garancia tulajdonképpen nincs is, de jó lenne, ha nem kellene rá költeni pluszban. Ellenberger feltúrtam a netet, fehér nincs, vagy horror áron, lesz más.

    Amúgy kb. nagyjából eldöntöttem, hogy IME3.0 lesz, mert inkább legyen szürke és jó, mint fehér, és laggy. Persze, ha valakinek van javaslata, ötlete, szivesen veszem, azért vagyok itt...

    A görgőjét tudnátok jellemezni? Mennyire jár keményen, mennyire "racsnis"? Van különbség a régi 3.0 és a relaunch modellek között a színen kívül?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák