Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • telya

    aktív tag

    nemtom, h jo topicban teszem-e a fel a kerdest, de pillanatnyilag ennel megfelelobbet nem talaltam neki.
    szoval:

    van egy g500-am, aminek a gorgojet olyan uzemmodba lehet allitani (mechanikusan), hogy ne "kattogjon" gorgeteskor, hanem fokozatmentesen, szabadon porogjon a cucc, igy pl hosszu weboldalakat egy mozdulattal at lehet porgetni. viszont attol fuggetlenul, hogy mechanikusan nincsenek fokozatok, igazabol vannak, tehat kis gorgetestol meg sem mozdul a pl a bongeszomon az oldal aztan idonkent ha mar eleget gorgettem ugrik nehany sort. tehat teljesen ugy mukodik, mint egy hagyomanyos gorgo, csak fokozatok nelkul. eddig legalabbis ebben a tudatban eltem, most viszont megpillantottam egy erdekes kis progit, ami smooth scrolling-ot iger IE8/9-el Win7-en:
    [link]

    kiprobaltam, es csodak csodajara fokozatmentes modban a legfinomabb scrollozaskor is gorget akar pixeleket is az oldalon. :C azt hittem eddig h az eger fizikailag "gorgokattogasonkent" kuld csak egy gorgetes esemenyt es ezert nem lehetett finomabban scrollozni mashol, de ez azt bizonyitja, h nagyon is erzekeli az "egysegnyi" gorgetesnel joval kissebb gorgeteseket is, csak eddig egyik masik program sem kezelte ezt amit eddig hasznaltam.

    tud errol valaki bovebb infot h hogy is mukodik ez? a fent emlitett cucc csak IE8/9 bongeszovel megy, en pedig joval jobban orulnek egy chrome/ff tamogatasnak (ugyanis ezeket hasznalom), ugy tunik, hogy csak szoftveres kerdes a dolog, csak nemtom van-e ra megoldas.
    elore is thx minden segitseget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák