Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _calogero

    tag

    Szinte hihetetlen dolog történt ma velem! Vagyis nem is velem, hanem egy lemezemmel!
    Reggel megírtam (CMC-s Pearl White 8x-es Verbatim Asus 1608P íróval), gond nélkül, le is lett csekkolva => természetesen tökéletes lett a visszaolvasás teszt, egyenletes görbével! A lemez írható része is szép homogén egyenletes lett!
    Aztán délelőtt bevittem a munkahelyemre, és beraktam egy LG DVD íróba ami gond nélkül fel is ismerte, de csak annyit csináltam vele, hogy beleléptem a 4. mappába, majd be is zártam a Total Commandert. Majd 15 perc múlva ismét kellett a lemez, és 2 próbálkozás után sem ismerte fel (szokásos üzi ilyenkor: nincs ilyen meghajtó, válasszon másikat), hát kivettem a lemezt, és mikor reflexből megfordítottam, hogy egy pillantást vessek a lemez aljára, ledöbbentem!
    A következő látvány fogadott:
    kép 1: [link]
    kép 2: [link]
    Még1x leírom, csak annyit volt használva a lemez abban a +hajtóban, hogy beolvasta a könyvtárfát, és beleléptem 1 mappába!
    Mindezt olyan hevesen tette, hogy lányos zavarában valszeg az íráshoz használt frekvenciájú lézert nyomta a már megírt lemezre, és a lemez elejétől az első fél centit frankón ''átírta'' valamivel, majd a lemez belsejétől kb 1,5cm-re egy 1mm-es szabályos kört égetett a lemezbe!
    A műanyag sértetlen/karcmentes, tehát nem abba vésett a fej! De ezt a képeken is lehet látni! A lemez azóta használhatatlan!
    Hogy történhetett ez meg??
    A lemezt +tartottam, úgyhogy ha valaki megnézné szívesen odaadom neki bevizsgálásra!
    Szerencsére adatvesztés nem történt, mert még nem volt törölve a felírt cucc!
    Eddig is azt mondtam, hogy LG-ből nekem még egérpad sem kell, hát ezek után nemtom mit mondjak!? Legyen csak annyi, hogy az LG egy jó NAGY SZ@@@R!

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák