Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pengwin

    addikt

    válasz grigo #84221 üzenetére

    Szervusz!
    Család és gyerekek mellé nagyon jól jön, ha csendes a billentyűzet. ezt pedig igazából csak mechanikussal érheted el szerintem. A hibrid kapcsolókat szerintem kerüld el, tapasztaltaim alapján a legrosszabb kék mechanikus kacsolók hangját ötvözik sikeresen a membrános billentyűzetek minden hátrányával, hogy duplán szívhass!

    Amiket írtál, hogy tetszenek, azok vagy nem kaphatóak, vagy a megadott kereteden felül vannak, a CK550 v2 kivételével.

    Pár megfontolás:
    1. világítós billentyűzet nem lesz igazán halk (a vékony átlátszó kupakok miatt). Esetleg világos színű, nem világítós billentyűzethez mit szólnál?
    2. a neked tetsző billentyűzetek mindegyike "lebegő kapcsolós", vagyis a billentyűzet tetejéből állnak ki a kapcsolók - ez sem tesz jót a hangnak.
    3. Milyen kapcsoló tetszene? Kemény vagy puha rugós, simán járó vagy taktilis (utóbbi kicsit, távolról, sötétben hasonlít egy gumidóm lenyomási érzésére). Ha el tudsz menni egy MM-be, akkor ott meg lehet nyomkodni a kiállított billentyűzeteket, meg estleg le tudsz szedni egy darab kupakot és megnézni, hogy pontosan milyen kapcsoló van alatta (fotózd le vagy jegyezd meg a márkát+színt).

    Este írok pár ajánlást.

    #84224 kurtz
    Szervusz!
    ISO-UK angol kiosztás (olyan mint a magyar) kéne vagy egyszerűsített angol (ANSI-US) is jó? Utóbbinak egy soros az entere, hosszabb a bal Shiftje (nincs dedikált í gomb).

    Milyen tableted van? (BT verzió és OS miatt kérdem).

    Üdv, pengwin

Új hozzászólás Aktív témák