Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • luks

    kezdő

    A minap kiegészítettem a Varmilo VA88M Charcoal MX Brown billentyűzetemet egy ugyanilyen Moonlight MX Silent Red-el. Ezt is az After Hours-nál vásároltam. Az első billentyűzettel probléma volt. Írtam nekik egy e-mail-t, órákon belül válaszoltak. Magam sem hittem el, de a csere darabot előre elküldték, online fizetés vagy utánvét beszedése nélkül. Tehát másnap jött a futár az új billentyűzettel és a régit egy füsttel elvitte (a csomagok sem függtek egymástól). Egyik futárt sem nekem kellett szerveznem. Hatalmas respect, hogy 2022-ben ilyen formában old meg problémát egy cég.

    A problémás billentyűzet ellenére is nagyon örülök, hogy végül ezt is náluk szereztem be. Hangsúlyozom, hogy nem ajánlottak fel semmit és nem is kaptam tőlük semmit. Ez pedig nem reklám, hanem a véleményem volt.

    Pár szót a billentyűzetről is. :) Ezzel a kapcsolóval nem én fogom használni, tehát csak kipróbáltam, de szerintem nem tudnék MX Silent Red-el gépelni. Mintha nehezebb lenne, az ujjaim begörcsölnek, vagy nem is tudom hogyan magyarázzam el. Pedig a specs szerint könnyebb lenyomni és az út is rövidebb. No mindegy, a tulajdonos szereti (gépel, nem játszik) és engem sem zavar vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák