- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz Ringman #52966 üzenetére
ez így van, mondjuk legalább a tkl-60%-fullsize már jó részét lefedi a usereknek, bár egy 75%-os layoutot el tudnék viselni ezekből
Custom vonalon a 65% nagyon népszerű manapság, több GB-t látok ebben a méretben, mint a 60%/75%/TKL méretekben együttesen, míg mainstream vonalon szinte ismeretlen (ez is csak GB, bár később tartanak belőle készletet is).a wooting-ot próbáltad már?
Nem és nem is érzem rá a késztetést. Láttam teszteket, de nem fogott el az ez igen, kell nekem majd egyszer egy ilyen érzés. A Hunstman TE-vel is így voltam a PH-s teszt után, aztán megnéztem Thomas tesztjét, és átfordult a véleményem teljesen.Itt a jobb felső sarokban lévő kép (nem megy a hotlinkelés) azért nem a legjobb marketingkép a kupakkészlet minőségének bemutatására az elcsavarodott ~ és 1 stemekkel
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest