Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz hackeeeee #40190 üzenetére

    Az első mecha billentyűzetem, így alighanem ezt fogom megszokni alapnak :) Rosszabra számítottam a Red -hez képest, akár kellemes meglepetésnek is mondhatnám.
    Próbálgattam kicsit a szín állítást, egész kellemes. gyorsan ki lehet "keverni" egy -egy színt, és rádobni a teszőleges billentyűre, külön szoftver nélkül is, csak a klaviatúráról - nice. A fényerőt túl sokszor nem fogom állítani, egyszer belövöm a jót, azután úgy marad. A megszokott megvilágításnál ne legyen zavaró, ha világosabb van, akkor pedig egyre inkább látom a billentyűket, nincs szükség erősebb világításra. Ha nagyon kell, több profil is létrehozható ugyanazokkal a színekkel, de más fényerőn.
    Egyre jobban élvezem ezt a billentyűzet érzést. :) érdekes, sokkal kevesebbszer ütök mellé, mint a Curve -ön :F
    (#40191) Ringman: Csak finom lenyomáskor érzem igazán ezt, normál gépelésnél (OK, pötyögésnél) nem igazán tűnik fel, játék közben pedig szerintem észrevehetetlen (olyankor másra figyel az ember :) )
    Azt viszont nem érzem, miért írták a red -ről, hogy szinte akkor benyomódik, ha a gépelő ráteszi az ujját. A brown elvileg ugyanolyan erőt igényel mint a red - és ez a brown határozottan nagyobb erőt igényel a lenyomáshoz (az érzékelési pontig), mint a korábbi gumidómos (most épp itt nyomkodom egymás mellett a kettőt...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák