Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liqquid

    tag

    válasz zolikaDB #3796 üzenetére

    Gyárilag meg van döntve picit, sztem pont kényelmes, így csuklótámasz se kell hozzá, jó rajta gépelni nagyon, a gombok hát hogy puhák e ez relatív, számomra jó minőségűek, nem a megszokott rossz vékony műanyag hanem ezek vastagabb anyagból készültek érezhető rajtuk.

    Én azt mondom ha tudsz menj el helyszínre és próbáld ki én is úgy vettem meg, hogy előtte azért megtapogattam... 1 hátrány még, hogy eléggé porfogó de ha sokat használod nem vészes... :) Ennyit tudok mondani, én csak ajánlani tudom. (amit még kiemelnék a space gomb csúcs!:)

    Van jópár amit nem tudok ajánlani, pl chicony slim-eket, rossz minőségűek, aztán silent keystroke, ennek van több változata is több márkanév alatt... ezen meg olyan pár gomb, hogy nem mind1 hol nyomod... elég gáz! Aztán a microsoft az nagyon jó minőségű (nekem max a space nem jött be rajta, elég lötyögős...) viszont vezeték nélküli abból nem javasolt, de kb. semmiből mert van, hogy kihagy... trust billek, megintcsak elég rossz minőségű alapanyagból készülnek általába és azoknál is nyomáspont problémák lehetnek slim-eknél. Hát most ennyi jutott eszembe hirtelen. Remélem tudtam segíteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák