Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CoctoPerkins

    csendes tag

    Sziasztok!
    Az alábbi elképzelések alapján keresem első mechanikus billentyűzetemet, tapasztalataim nincsenek még e téren, a szempontjaim fontossági sorrendben:
    - ISO kiosztás (ezen belül magyar/német/angol sorrend),
    - teljes méretű,
    - ne legyen túl hangos (kék kapcsoló kizárva, a piros kapcsoló tudtommal nem az igazi gépírásra, így elsősorban barna kapcsolóra gondoltam, ami erősen korlátozza a választékot)
    - legyen alkalmas játékra is (N-key rollover képesség, ha jól tudom), de ne legyen cifra
    - nem használt,
    - extrák kevésbé fontosak (pl.: a billentyű körüli világítás inkább hátrány, ha lehet, csak a billentyű felirata világítson),
    - 30.000 Ft körül legyen itthonról, de ha külföldről rendelt darabról van szó, amire nincs garancia, akkor lényegesen olcsóbb legyen.
    A fentiek alapján a Cherry MX Board 3.0 volt a kiszemelt barna kapcsolóval, de a fórumon róla olvasott infók alapján elvetettem.
    Kb. olyasmi az elképzelésem, mint:
    - ez a Fnatic Gear Rush Brown, ~30.000 Ft az Alzában, máshol közel 40.000 Ft, Cherry MX brown kapcsolókkal, van róla tesztvideó.
    - vagy a ROCCAT Suora, ~31.000 Ft, bár a TTK? (vagy TTC) kapcsolókról nem hallottam, erről is van videó (németül) van, a tesztelő szerint ez a barna kapcsoló kb. a Cherry barna és piros között van.
    - zavaróan drága számomra a Hyper Alloy FPS Mechanical Gaming Keyboard MX Brown, ~42.000 Ft és állítólag még ANSI kiosztású is.
    Tudtok a linkelteknél megfelelőbbeket ajánlani a fenti szempontoknak megfelelően?
    Ezekhez képest szerintetek csalódás lenne külföldről rendelni hozzájuk hasonlókat kb. kétharmad áron? Mint pl.: ezt az ismeretlen kapcsoló gyártmányú, de barna kapcsolósként árult aLLreLi K643 RGB modellt, amiről több amatőr bemutató videót találtam.
    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák