Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof9094
senior tag
Ebben lehet, hogy igazad van, de nem kívántam kísérletezgetni a bios frissítéssel, meg akkor már másik hűtő / paszta.... Azóta egyébként másnál is olvastam ezt a gondot.
Ha megveszek újonnan mindent (alaplap 20k....), akkor elvárom hogy üzemeljen hibátlanul, állítgatás, meg frissítgetés nélkül...
De ez a történet itt már régen off.
Legközelebb akkor vagyok hajlandó APU-t venni, ha a beépített IGP teljesítménye minimum eléri egy jelenlegi HD7770 szintjét, a CPU teljesítmény pedig legalább egy i3-ét, minden formában, ugyanis jelen formában nem igen látom létjogosultságukat, a HD filmet egy Celeron is tudja, a többmonitoros kezeléssel együtt, kemény 9, max. 10 k-ért...
[ Szerkesztve ]
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest