Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frank04

    tag

    Sziasztok!
    Egy ilyen gépet tervezek venni:
    - G3220
    - FSP 500W hexa+
    - WD10EZEX 1TB
    - 2x4GB 1333 Mhz RAM (vagy 1600 Mhz, tudom, hogy nem kezeli csak 1333-on, de ha olcsóbb, akkor jó lesz. Kingston szokott lenni a legolcsóbb, de ami majd a legolcsóbb lesz vételkor)
    - MSI B85M P33
    - Bitfenix Merc Alpha
    - Samsung sh-224db bebe
    Összesen kb 84 ezer HUF (plusz később VGA és SSD, lehet karácsonykor)

    Két kérdésem lenne:
    1: Szerintetek ez egy jó konfig?
    Választásnál az volt a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen, de időtálló. Kb. 3-4 év múlva váltanék i5-re, és az i5 vásárlása után fejleszteném a most karácsonykor vett VGA-t, majd az akkori igényeim szerint, de másra nem szeretnék költeni akkor sem (max RAM, ha kell). FHD filmekre/sorozatokra és netezésre lenne használva, (plusz egy kevés játék, miután vettem VGA-t (Batman, AC, Bf, Cod) FHD-ben az elérhető legjobb grafikán, (itt gtx 750-ben gondolkodom, de ez még most mindegy), tuning nélkül, és nem kötelező ultrában, de 3 év múlva már "lowest" lesz úgy is és kisebb felbontás is. És az idő múlásával egyre kevesebb időm lesz játszani, szóval ezt is számításba kell venni.
    2: A másik kérdésem annyi lenne, hogy melyik alkatrészt érdemes megvenni most, és melyikkel érdemes inkább várni még? Gondolok itt arra, hogy valamelyik kategóriából jön egy újabb sorozat, és az lenyomja a régebbiek árait. De nem vagyok képben, hogy ezekre a termékekre lesz-e ennek hatása, mivel ezek mind a kategóriájuk legolcsóbbjai, nem tudom, hogy tudnak-e még csökkenni az áraik.

    Nagyon szépen köszi a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák