Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz TGWH #6208 üzenetére

    Ezzel az IPS monitorral elgondolkoztattatok. Bevallom, nem vagyok otthon a témában, de most utánaolvasva a betekintési szög miatt ajánlottátok gondolom. Kipróbálgattam a mostani monitorommal, ha beforgatom az egyik oldalsó helyére úgy hogy velem szembe nézzen, elviselhető a kép, amit látok. Igaz ez nem széles, de majd egy olyanon is megnézem. Erre oda fogok figyelni kösz, hogy felhívtátok rá a figyelmem.
    A leginkább zavaró a szemben lévő és oldalsók találkozásánál lehet, a hirtelen fényerő váltás miatt.
    Azért az a 60k az egész cucc árának az egyötöde, és szeretném tartani magam a 300k-hoz ha lehet.
    Úgy gondoltam egy átalakítóval gond nélkül megoldom a monitor bemenet dolgot, de akkor utána olvasok abban a témában.

    Az igaz, hogy a 600 wattos táp felesleges, még a CF-nek is elég lenne az 500watt, csak tetszett ez a GS széria és úgy látom az 500-asat nálunk nem árulják. Lehet beérem egy CX500-assal is, ha valamiből drágábbat kell vennem. Mondjuk akkor már megvenném a 2*4 gigát memóriának.

    A házat illetően, igazából van egy Codegen Briza 6097-es házam teljesen jó lenne, anno 12k körül vettem (igaz táppal), de most úgy gondoltam valami drágább cuccot veszek. Különben beérném ezzel is, ha valamelyik hardverre annyival többet kéne költenem, de idővel így is vennék egy másikat.

    Ez a FLEX vagy nem jött ki még a 7000-es szériában, vagy csak nem tüntetik fel. A specifikációknál úgy látom tudják az AMD Eyefinity 2.0-t.

Új hozzászólás Aktív témák