Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HZoli87

    veterán

    válasz membrandj #47723 üzenetére

    Összeállítok tőlük is pár gépet (pcx)(vásároltam már tőlük, ismerem őket).

    Rendben, akkor a HD4000 elboldogul majd a követelményekkel. Persze azért rákérdezek majd, hogy mégsem gondolták-e meg magukat ebből a szempontból.

    Összeállítok majd egy SSD-és konfigurációt is (60 / 120 GB-os Kingston) a többin felül, majd elmondom az előnyeit (jó másfél éve használok egy 830-as Samsungot, jó dolog az biztos).

    Tápot cseréltem erre, Corsair VS450. DVD írót is cseréltem LG-ről ASUS-ra (erre is 2 év garancia van), utóbbiról jobb véleményen voltak.

    Persze, A8-A10 is bőven elég lenne nekik, lehet lesz is, mert ha egy kicsit komolyabb GPU teljesítményre szavaznak, akkor ezek közül választok.

    (#47724) kurtz

    Saját maguknak csinálták ezt az asztalt, valódi fából. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Megvannak a befogadó méretek, ezzel tudok valamit kezdeni. :)

    Összeállítok SSD+HDD kombót is, majd ő eldöntik.

    WD nem sokkal drágább, mint a Toshiba, majd még eldöntöm, Seagate-el rossz emlékeim vannak, 1 hónap alatt 2 db notebook HDD-ét cseréltettem, harmadiknak már más márkából választottam (azóta is hibátlanul teszi a dolgát).

    Ház egyelőre marad a Thermaltake szellős háza, van rajta USB 2.0 / USB 3.0 elől, van benne elég hely és 3 év garancia van hozz. Még megnézem az előbb ajánlottat is.

    Nekem eddig jó tapasztalataim vannak az iPonról, volt már több garanciális ügyintézésem is volt velük. De összeállítok majd a PCX-ből is egy ilyen és egy olyan konfigurációt (AMD-Intel), ezen ne múljon, egyébként már tőlük is vásároltam, semmi gond nem volt velük.

Új hozzászólás Aktív témák