Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • membrandj

    nagyúr

    válasz Zsivaagoo #36787 üzenetére

    Egyáltalán nem kellene ilyeneket mondanod,hogy i3 herélmény és társai.. nem véletlen kerül fele annyiba egy g2020,mint egy fx6300. Olyat mondasz,hogy C osztályos mercedes szarok, csak az s osztály a jó ... 2 fajta ember létezik, az egyiknek ha elmondod,hogy mi a jó, akkor utánajár,hogy hol kapná meg a legolcsóbban,legjobb feltételekkel. A másikat nem érdekli és megveszi az első helyen.

    Félrevezeted az embereket, mert véletlen 1-2 elhiszi,hogy az i3 csak pasziánszozni jó és emiatt vesz gyengébb vga-t játékokhoz.. eredmény: vagy egy baromi jó procija,de mégis szaggat a játék, mert már csak egy hd 6670-re volt pénze, hd 7790 helyett.

    Ha pedig annyira zavar téged,hogy nem írok minden termék után pontos webshop árat és bolti árat, akkor nyugodtan megteheted utólag helyettem, ha szerinted ez ennyire fontos.

    Te kötöttél belém, most ezzel,hogy miért nem írok árat, előtte a g2020-al, előtte az i3-al... Persze mindenhova odateszed :W -ezt a smileyt.

    Ha szépen annyit írsz,hogy " Meg tudnád mondani,hogy ezek az árak honnan vannak? " Akkor simán annyit válaszolok,hogy pcx,de te nem ezt tetted.

    Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

Új hozzászólás Aktív témák