Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iamBandiii

    csendes újonc

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
    Első körben netezés (sok-sok webes ablak), illetve pár multiplayer játék (warzone / lol). Továbbá programozni tanulok hobbi szinten, de talán ez a legkevésbé döntő faktor.

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Nem rendelkezem semmilyen alkatrésszel, laptopról történne a csere, videókártya terén a 3070-nel szemeztem, használtan

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Mindenre

    4. Mennyi a kereted rá?
    Körülbelül 350 ezer forintot szánok rá, de ha rá kéne fizetnem 50 (maximum 100)ezer forintot és 400-450 ezer forint lenne a vége, akkor beleférne az is, de szeretném a lehető legtöbbet kihozni az adott eredeti keretből

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya és processzor választásnál is lényeges szempont)
    Jelenleg egy 24" ASUS VZ249HE-W LED monitorom van. 1920x1080 pixel, 60Hz.

    Tudom, hogy ez a Hz kevés lenne az adott 350-450ezer forintos géphez, így az "új" monitor ára NINCS benne a keretben, ide meghallgatok bármilyen ajánlást, elsőkörben AOC 27G2SPAE / Samsung Odyssey G5 C27G55TQWR-rel szemeztem

    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?
    Elkötelezett nem vagyok, hallottam "innen is-onnan is" jót és rosszat, nem tudnék oldalt választani. Nagyobb értékből (mint például VGA - preferált a 3070, de meghallgatok mást is) a használt is megfelel, de itt is nyitott vagyok a véleményekre (garancia stb).

    A többi komponensből a boltit preferálnám.

    Egy fehér háznak (belül bármilyen színnel) nagyon örülnék, de ez már csak tényleg a másodlagos része.

    Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeket/meglátásokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák