Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Sziasztok!

    Szintén egy kolléga boldogít, hogy a gyerek nyúzza egy "gamer" PC-ért. Jelenleg ezt favorizálja: [link] . A gamer részt most engedjük el, neki az. :B Szóval:

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
    Játékok, amivel a mai tizenévesek játszanak, gondolom Fortnite és hasonlók. :B
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Nincs ilyen
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Első körben csak annyi kéne, mint a linkelt gép. Azaz nem kell egér, bill, monitor, oprendszer nem kell.
    4. Mennyi a kereted rá?
    200k körül, ha lehetne, vagy nagyságrendileg a közelében lenni.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
    FHD lesz.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Nem.

    Szóval a cél az lenne, hogy a fenti árcédulával kb. megegyező áron egy használhatóbb valami jöjjön ki. Gondolom a Ryzen G széria ebben az ársávban marad, mert VGAval nem jön ki, a többi - pl. 16 Gb ram - belepaszírozható az árba? Tuning nem lesz, ha az elcsósít, akkor jöhetnek a tuningmentes cuccok. :R

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák