Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Sziasztok!

    Egy irodai gép konfighoz kérnék segítséget.

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
    Irodai munka. Excel, email, pdfek. Idősebb felhasználó, szóval valószínűleg lesz egy halom ablak megnyitva a böngészőben, de azon túl semmi extra.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani? Monitor már megvan (UW)
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Minden egyébre.
    4. Mennyi a kereted rá?
    Amennyiből kijön egy stabil gép, nem noname táppal. Tuningra semmi szükség. Ami extra lehet, ha valamilyen olyan ház beleférne, ami nem horror áron van, de akad rajta némi porszűrés.

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont) 2560x1080
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? AMDt jobban kedvelem a 7700k óta, nem tudom mostanában egyáltalán beszerezhető e az APUs proci.

    Előre is kösznöm.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák