Hirdetés

Aktív témák

  • Ti4x

    aktív tag

    válasz agemate #7449 üzenetére

    Szia!

    Minden marad a régiből, csak a lap-proci-VGA hármas menne, esetleg rammal.
    Az nem baj, kutyát-macskát nem érdekel, ha 8600GT szinten megy a kari addíg, csak egy hónapra ne kelljen feleslegesen vennie egy gyengébbet a mostani gépéhez mérten. Ha ezzel spórolhatunk, akkor természetesen élünk vele. :) A 8600GT meg egy egész jó kari, nekem is az van és a StarCraft 2t viszi szinte full Highon, csak a shadert levéve mediumra. El lesz vele addíg...

    Látom 1333Mhzes DDR3 ramot ajánlottál. Régen nem érte meg az 1600Mhz alatti DDR3 ram, nem adott jelentős teljesítménynövekedést a DDR2höz képest, és bár igaz most nem tudom a helyzetet, de csak logika alapján gondolkodom, akkor most sem... Kíváncsi vagyok az érveidre, ha meggyőzöl, mehet. ;) Akkor, mikor még én is itt fórumoztam, az 1600as OCZ volt a menő, azt vették, mert olcsó volt, és ha már ilyen jó lapot és procit vesz haver, akkor egy kicsit költ jobb ramra is szerintem, de még majd megkérdezem.

    Egy 450es csifije van egyébként (Chieftec) és 2 vagy 3 éves. Inkább 2, mert a 8800GTjével együtt vette két éve nyáron valamikor.

    Köszönöm a segítséget. Milyen proci a minimum egyébként egy ilyen VGAhoz?

    [ Szerkesztve ]

    nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...

Aktív témák