Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Robi97

    újonc

    Sziasztok!
    Szeretnék meglévő hardverekhez egy socket 2011-es X79-es kínai alaplapot venni (Jingsha, Huanan, Shenzen és egyéb csingcsung márkák).
    Ami van hardver: 8x16 giga 1333-as DDR3 ECC REG memória. Amit szeretnék venni hozzá: Valami olcsó 4-6-8 magos HT-s E5-16xx / E5-26xx Xeon proci pár ezerért. Amire kellene a gép: 3D modellezés, videóvágás, virtuális gépezés, a későbbiekben talán a CrossFire-t kipróbálni.
    A kérdésem a következő lenne: 1 vagy 2 proci foglalatos alaplapot érdemes venni? (pl 1x6 vagy 2x4 mag) Majdnem egy árban vannak. Az 1 foglalatosnál (X79Z-V161) felfedeztem pár előnyt, pl nem kell +procit és hűtést venni, +táppal szórakozni, vannak OC opciók, több PCI-e bővítőhely, i7 proci támogatás.
    Aki vett ilyet, tapasztalatok is jöhetnek, jó vagy sem a lap, driver bajok, fagy-e, stb.
    Köszi előre is :)

    "Ha alapon nem megy, oc-zva sem fog menni :D" Hardverapró seftelős bandája: JoGyulas, Bence0199, sh3rix, z700zh, AVsource, phenomHUN, Cornex, EQMontoya, sunceee, Geza60

Új hozzászólás Aktív témák