Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    Üdv mindenki!
    Hosszú évek után újra szeretnék gépet építeni. Mivel fontos, h hosszú távra lesz és a lehető legjobbat akarom a pénzemért, ezért a ti segítségetekre lenne szükségem. Annyi tiszta, h 1150 a platform, de nem vagyok tisztában vele, h a piacon mi változott azóta, mely gyártók erősödtek, és kinél fordulnak elő gyengébb szériák.

    1. Mennyit szánsz az alaplapra? Maximum 28-30e HUF. Ha ennél kevesebből is kijön, az csak hab a tortán :)
    2. Milyen hardverek alá szeretnéd? Amik maradnak a régi konfigból: FSP Bluestorm 500W, 4x2GB DDR3, 2x1TB és 1x2TB HDD, 1x256GB SSD (mind SATA3), 1xDVD, ATX kuckó (ami változhat)
    3. Milyen méretű lapot szeretnél? Elsősorban mATX, de ATX is lehet. (nem használom ki az ATX-en elhelyezett csatlakozók nagy részét)
    4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...) A legfontosabb: 4xRAM slot, 6xSATA3, 1xPCI-E elég ha lesz VGA
    5. Milyen a monitorod csatlakozása? Jelenleg D-SUB, de már ez is átalakítózva van DVI-ra. Szükséges a HDMI a TV miatt.
    6. Szeretnél tuningolni vagy nem? Mindenképpen szeretnék tuningolni, G3258 vagy i5-4690K kerül a lapba, minimum 4GHz-en járatnám, fontos az egyszálas magas teljesítmény. Ha van olyan lap, ami tudja ezeket a dolgokat, és nem Z-s, de olyan BIOS-a van, amivel lehet húzni, nekem az is tökéletesen megfelel!!!

    +1: Esetleg szeretnél CF/SLI-t? Nem.

    Igazából annak idején az Asrock elnyerte a tetszésem, érdeklődtem is, de nem kaptam választ: [link]
    Emellett szemezek egy MSI lappal is, bár ezeket nem ismerem: MSI Z87M Gaming

    Köszönöm előre is a segítséget :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák