Hirdetés
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz Irvine18 #29300 üzenetére
De tudtommal úgy van ,hogy a lap visszaosztja a ramokat. Öcsém gépében is 1066-os ramok vannak de a lap visszaosztja neki és csak 800MHz-n üzemelnek.
Tehát most 1333MHz-n fog menni nem lesz gond. ja későbbi fejlesztéseknél már nem kell ramot venni. Igaz azok már fillérekért vannak. Tehát nem oylan vészes a helyzet mint pl. HDD térenV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Irvine18
csendes tag
válasz KAMELOT #29301 üzenetére
Ennek nagyon örülnék. Egy sima DDR1-es konfigom döglött be, gondolhatod a 2x1Gb 400Mhz után mekkora változás lesz ez is. Gondolkodtam S1155-ben is, de most nem engedhetem meg magamnak és igazából ki sem használnám. Ha jutottam valamire mindenképp megírom, sokaknak lehet segítség és köszönöm neked is
-
KAMELOT
titán
válasz Irvine18 #29302 üzenetére
LGA1155 kicsit pénzileg húzós. Ott is legérdemeseb megvenni a i5-2500K-t. Másnak nagyon nincs értelme. Vagy ha lenne i3-2100K akkor az is szuper lenne. De szerintem 2 magosról 2 magosra váltani felesleges. Onnét 4 vagy 6 magosra kell. Ha ezt meglépnéd kb. 3-4-5 évig nem kéne semmit sem változtani a gépen. Max grafikus kártyát cserélni.
Várjuk a fejleményeket.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
andersen32
csendes tag
Hello,
Olyan alaplapot keresnék, amin 10 vagy több sata csatlakozóval rendelkezik.
Igazából vacilálok egy i7 960 és egy 2500k (vagy 2600k) proci között. A tesztekben a 2600k általában gyorsabb, de az 1155-ös, és egyenlőre csak 1366-os alaplapot találtam: GIGABYTE GA-X58A-UD5
Létezik az, hogy 1155-ben nincs 10 sata csatis alaplap, vagy csak én nem kerestem alaposan ? Ha van, akkor milyen modellt javasoltok ?
Erről a konkrét gigabyte alaplapról mi a véleményetek ? Esetleg nézzek helyette mást ?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz andersen32 #29304 üzenetére
3k egy PCI-E-es Sata bővítő kártya.
mod:
X58A UD5 jó lap nagyon, tuningban is kira. De inkább SB-s lapot vegyél (lga1155), mert az X58 már halott platform.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tranceplanet
addikt
válasz andersen32 #29306 üzenetére
ASUS P8Z68 Deluxe 8db-ot tartalmaz. Nem biztos, hogy találsz 10-eset.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Giovanny
őstag
Na..a héten lesz :Z68A-GD65 (G3) deszkám,remélem nem bánom meg a vásárlást
Zero Defect.No Compromise !
-
andersen32
csendes tag
válasz tranceplanet #29307 üzenetére
tranceplanet:
Kár Akkor még gondolkodok, hogy mi legyen.
-
tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz Fuser és Tsa #29310 üzenetére
Mostani sláger lap.Stabil,jól felszerelt,kiforrott lap ami igen jól lépked tuningba is,ráadásul elég jó árban van a saját kategóriájában.Van a lapnak itt is topickja és sokan használják is,így sok tapasztalat gyűlt össze vele.Nyugodtan megveheted
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
Alaplapot keresek, egy komoly számítógéphez.
4db Videókártya fogadására képes rendszerhez kell, vagy Quad SLI, vagy CrossFireX.
Processzor Tokozása LGA1155-ös legyen, és a lehető legjobb felszereltség, és minőség.Mit ajánlotok ilyen konfighoz?
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
tag
-
tranceplanet
addikt
válasz sketchifun #29312 üzenetére
ASROCK Z68 Extreme7 Gen3 -77.970Ft
ASUS P8P67 WS Revolution REV 3.0 -73.041Ft
ASUS Maximus IV Extreme REV 3.0 -99.027Ft
ASUS Maximus IV Extreme-Z -107.678Ft
MSI Big Bang-Marshal (B3) -105.545FtMindegyik lap kiválóan alkalmas négykártyás rendszerhez.
Viszont jó mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, csak a pénztárcád szab gátat a választásnál.Szükséged lesz még egy brutál tápra, minimum 1000W teljesítménnyel.
Valamint bikaerős procira: i7-2600K v i7-2700K
Na és egy brutál házra tele ventivel, vagy vízhűtés (ha ez a négy kártya befűt).[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
ASROCK Z68 Extreme7 Gen3 ennél is csak 3 kártya fér bele.
ASUS P8P67 WS Revolution REV 3.0 de inkább ezt!!! Ebben pont jól vannak elhelyzeve a slotok. 4 kártyára pont van hely!!!ASUS MAXIMUS IV EXTREME-Z ahogy látom csak 3 kártya férne el. elég közel vannak egymáshoz a PCI-E slotok. Úgyhogy ez egyből kilőve.
Proci: i7-2600K 5GHz-ra húzva.
Táp: ENERMAX REVOLUTION85+ 1050W ...maximum terhelésnél 1200W-ot tud leadni!
van egy másik hardcore alternatíva: i7-980x + ASUS P6T7 WS Supercomputer[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Lazsnak
tag
Sziasztok!
igazan birka kerdesem lenne, platformvaltas lesz 775rol 1155-re, es regen astam bele a temaba utoljara, kene egy jo deszka usb3-al, spdif hangkimenettel (nem optikai hanem a coax) jelenlegi melle meg egy 5870es kartya belekerul majd a jovoben crossfirex-be szoval cf kell legalabb 8x-os a masodik csati, lehetoleg a ket pcixpress kozott legyen 2 kartyahely a szellozes miatt, gigabyte fele huz a szivem, de igazabol markafuggetlen vagyok, es mivel turtam a gigabyte valasztekat nem gyoztek meg, 4memfoglalat alap, legyen egy db pci csati is, minimum 6sata es legalabb egy 6gb/s ssdnek.
Vki esetleg abban segitene hogy vane a p67 es a z68 chipkeszlet kozott kulonbseg, mert en nem akarom az integralt videot kihasznalni szal baromira nem erdekel ez a resze, ezen felul ad pluszt a p67hez kepest?
elore is koszi ha vki megszan egy kis infoval
az lemaradt jolenne 40 alatt maradni, de ajanlani lehet dragabbat max ranezek es sirok lefekves utan
[ Szerkesztve ]
-
Lazsnak
tag
válasz csucsbicep #29317 üzenetére
hmmm
ez tenyleg megfelel mindennek. Esetleg hozzafuzes a p es z chipset kozti kulonbseghez? leszamitva az integralt video es cf kozti mizeriat? egyiken van ez masikon van az... egyeb?
-
vlcsko82
senior tag
Hy all Tuning lapot keresek olcsón segítsetek A lényeg Csak is : Gigabyte/s775/DDR3 és min.1800FSB ha egyáltalán van ilyen olcsón Javaslatokat,linkeket pü-be ha lehet Előre is köszönöm
Egy E8400 szeretnék NAGYON meghajtani
[ Szerkesztve ]
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
balpis
őstag
-
Mankó
veterán
Asrock Z68-as lapot rendelek ma. A következő típusok jöhetnek szóba:
Z68M/USB3 ; Z68 Pro3 ; Z68 Pro3-MEgy i3-2105 lesz alatta 8gb Kingmax ddr3 1333 társaságában. A későbbekben lehet, hogy teszek bele egy 2500k-t, de az még a jövő zenéje. Tuning nem lesz.
Videokártya csak a prociban lévő lesz, meg lesz mellette egy Audigy 2 ZS. Felhasználási terület: Office, zene, film, ritkán HD film, s esetleg netes ill. flash játékok. Ha lesz is bele külön vga, az csak 1-2 évvel később.Ti melyiket választanátok? Pro-kontra.
Köszi
-
balpis
őstag
Mindegyiken Etron USB3 chip lesz, azaz nem garantált, hogy rendesen műköni fog.
Egyébként ezt venném: H61M/U3S3
Ezen jól működő AsMedia USB3 chip van.
A jelzett felhasználási célra, ha később se lesz tuning (de azokra nem is kell majd) két esetben lehet értelme csak a Z68-nak :
- ha ISRT-t akarod használni
- vagy ha RAID-et akarsz berakni
Minden más esetben pénzkidobás bármelyik.
Ja, s akár egy G620 vagy max G840 Pentium proci is több, mint elég lenne - hacsak nem az erősebb IGP miatt lett a 2105.notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
Hunork
veterán
Üdv!
Valóban, már írták előttem, hogy ehhez a procihoz most nem is szükséges a Z68, hacsak később nem ruházol be egy K procira. Viszont a Z68 előnye a Virtu is, és a modernebb slot kiosztás. (PCIE3)
Ha mindenáron ilyet akarsz: Asrock Extreme3 Gene3 vagy Asus P8Z68-V LX. Mindkettő ATX, ASMedia chipes, és hasonló árban vannak.(Az Asrock már PCIE 3-as!)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Mankó
veterán
válasz balpis #29322 üzenetére
Az i3-2105-re az erősebb IGP miatt esett a választás. A Z68-ra pedig azért mert kell egy PCI slot az Audigy miatt. Az alaplapi hangkártyákat sosem szerettem, az Au2-nek classzisokkal szebb hangja van. Plusz sosem lehet tudni, hogy mikor kellhet egy PCI bővítőhely. Különben ha értelmes áron találnék PCI-E-es hangkarit, akkor elég lehetne akár kezdésnek a H61-es lap is.
Egyébként, elképzelhető, hogy egy későbbi bios orvosolja ezt a usb3 hibát?
Sőt, akkor már lehetne gondolkozni, egy olyan verzión is, hogy kisebb lap, de akkor már 2500k. Ez nem is olyan rossz ötlet.Raid nem lesz, az ISRT-t meg nem tudom mire való.
Hunork: Nem akarok nagyon drága lapot a gépbe, az elvi határ 30k.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Szeva!A te igényeidnek csak azon 1155-ös lapok felelnek meg amik NF200-as kiegészítő chippel vanank szerelve ami elég ritka.Az Asrock z68 Extreme7-es Gen3-as ilyennel van felszerelve,de ez is csak 3 way cf-et vagy sli-t tud a gyártó óldala szerint.A quadot úgy tudnád elérni legjobban ha dupla gpus karikat választanál(590gtx,6990,6870x2 és ezekből 2db-ot kötnél össze).
Az ASUS P8P67 WS Revolution REV 3.0 is ilyen,de ez max 3 way-t tud(vagy a dupla gpus quadot). Ráadásul alulra a 4-edik kártya betakarná a csatikat,így sanszos,hogy el sem férne...A Maximus IV Extremere vagy a Maximus IV Extreme-Z-re nem tudok mit mondani,mert a gyártó nem tüntettette fel az NF200-as chip használatát,így el sem tudom képzelni,hogy hogy tudnák megoldani a normális sávszélességet.Az NF200-nélkül elméletileg csak 8/8-as felosztást tudja(bár itt nekem kicsit zavaros,de én inkább nem kockáztatnék)
Az MSI lapján sem látok NF chipet,de ebben tényleg elfér 4 kártya fizikailag.Ennek a lapnak utána kéne érdeklődni,mert annyira ritka,hogy lehet nincs is magyar példány,de én itt azt olvasgatom,hogy tudja a 8/8/8/8-as felosztást.Mondjuk ez egy veszett komoly lap és ha komolyan gondolog ennek érdemes utánna kérdezni,de az ár elmebeteg.
Ezen 4 karis felállással az a baj,hogy a 4 kártya egymásra szorítva van és drasztikusan romlik a hűtésük(teljes antituning,vagy esetleg vízhűtés). Ezért is inkább dupla gpus quad rendszereket használnak.Én azt ajánlanám,hogy vagy egy dupla gpus+egy hozzá passzoló szimplát,vagy 2xdupla gpus kártyát szerezz be és válasz hozzá egy nf200-as chippel rendelkező lapot.Én az időtállóság miatt Gen3-as lapot ajánlanék ami tudja a pcie3-at és az Ivy is menne benne.Ennek az Asrock lapja tökéletesen megfelel.Ez tudja a 16/16-ot vagy a 16/8/8 as felosztást ami igen jó felosztás mindkét az általam ajánlott felosztásra.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Őszintén E8400-ról váltasz i3-2105-re???? Felesleges pici gyorsulásért váltani.
IGP meg nem ér semmit. HD4850 sokkalta erősebb.
Tervezel valami kártyát is a proci mellé vagy IGP-t fogsz használni????
Értelmes váltás i5-2500K lenne Z68-as lappal.
MSI Z68A-G43 (B3) 30K-ban benne van!(#29312) sketchifun: Amit kifelejtettem. Inkább vegyél 2 darab EVGA GTX560Ti 2win kártyát ami 2 GPU-s így lesz 4 GPU-s rendszered éa a hűtést is szuperul megoldottad. 4 darab kártya esetében vízhűtő blokkot tegyél a kártyákra.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Mankó
veterán
válasz KAMELOT #29326 üzenetére
IGP-t akarok használni, mivel nem játszok. Ebben a felállásban pedig fölösleges a HD4850 is. Viszont nem tudom, hogy nem e elég lenne a HD2000 is. Sokkal az sem tudhat többet a 3000sel szemben.
Azért váltok, mert fél év múlva az árak fent lesznek, de a 775ös platformot már most sem lehet normális árban eladni. Nekem szerencsém lesz, mert normálisan kitudok szállni belőle. Vegyük úgy, hogy e8400+lap+4gb+hd8400ből lesz lap+i3-2105+8gb ram 0Ft ráfizetéssel.Így már azért elgondolkodtató nem?
De ahogy mondod normális Z68-as lap + 2500k érné meg a legjobban. De úgy nagyon sokat kellene ráfizetnem, s mivel nem játszom nem lenne sok értelme. Alap programokra csak pedig csak felesleges kidobás lenne. Ha viszont a későbbiekben bővítek, akkor már az alapok adottak lesznek.Különben nekem is több verzió megfordult 15 perc alatt a fejemben. De csak kellene az a PCI slot is.
ASROCK H61M/U3S3 + 2500K
Normális Z68-as lap + i3-2105A jelenlegi felhasználáshoz elég lenne egy 2105 és a H61es lap is. S akkor a bővítés lehetősége nyitott. Persze ha már veszek valamit, akkor a többi lehetőségre is gondolni kell, ezért esett a választás a Z68-as lapra. De ott meg ahogy itt többen írták hibázik az USB3.
Kevés ráfizetéssel tuti gép kellene. Mit ajánlotok? -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Platformváltás lesz nálam 1155-ös rendszerre.
Tudnátok hozzá javasolni egy nem túl drága, de jó lapot? Kb ilyen Asus P5B Deluxe szintűt, ami időtálló és tuningbarát is.Előre is köszönöm!
Üdv,
Begi[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz andersen32 #29309 üzenetére
Arulnak már ilyet is!
Csak nemértem itt miért 6000ft mikor 3000ft-be kerül!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Giovanny
őstag
-
balpis
őstag
szia!
ez nem bios hiba, driver problémának tekinthető. Fél éven át bíztam benne, hogy megcsinálják. Javul, de nem minden megy még ma sem vele.
amit írtál, arra a HD2000 is elég kell, hogy legyen.
Sajnos az USB3 és PCI slotok együtt valóbannem nagyon gyakoriak az olcsóbb lapokon.
Esetleg megfontolandó lehet USB3 nélküli lap egy PCIe x1 slotba tehető USB3 bővítéssel.
Pl. H61DE/S3
Vagy jó megoldás lenne a H61iCafe. Drágább, mint a /U3S3, de van rajta 2 db PCI slot és AsMedia USB chipes.notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
tranceplanet
addikt
Hát nem igazán fognak lejjebb menni az árak. Jövőre még jobban gyengül a forint. Mellesleg ez a legjobb árú Z68 lap a piacon, ASUS-t nem kapsz ennyiért. Ha nem kell tuning, vegyél H61/H67 csipszetes lapot, az már van 18 ropiért.
-
Milka 78
nagyúr
Van egy kicsivel olcsóbb az MSI Z68A-G43 (B3)-as deszka személyében amiben van tuning lehetőség és usb3 is.
Van még a MSI P67A-C43 (B3)-as.Ebben is lehet tunigolni(persze csak ésszel).Erre még van egy variáció a ASROCK P67 Pro B3 személyében,de ebben nincs usb3.[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
válasz balpis #29333 üzenetére
Én ezt a lapot néztem ki: ASROCK H61M/U3S3 Van rajta PCI, működik az usb3 árban 18k. Tudnám használni a proci vga-ját, tuning úgysem játszik.
Fenti dolgokat figyelembe véve most akkor mi lenne a megfelelő vétel? Z68 vagy ez a H61?
A legalapabb Z68 ~25k. PCI van, usb szarakodik. -
balpis
őstag
sokszor láthattad itt ezen a topikon, hogy a legjobb ár/érték arányú lap az általad most választott
A HD2000 és HD3000 közötti különbségekre meg keress pár tesztet, nem lesz-e elég a kisebb is (videolejátszásra, fesh játékokhoz biztos elég a kisebb is).
Ha olcsóbb proci is elég, akkor esetleg egy SSD-t is megfontolhatsz, a rendszer futásán sokat gyorsít. Minen azonnal betöltődik, nme kell a HDD-re várni pl. office indításánál.notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
Mankó
veterán
válasz balpis #29338 üzenetére
Az SSD már adott. Van egy SLC-s Samsung 32-esem. A rendszer most is arról futkározik. Igaz nem 300-as olvasási értékek vannak, de az adatelérés miatt itt is simán hozza az elvárt értékeket. Másrészt az SLC technológia miatt sokáig számíthatok a támogatására.
Nagyon sanszos, hogy a H61es lap marad, a procin még gondolkozok. Lehet, hogy be lehetne vállalni azt a 2500k-t (mondjuk ha a mostani rendszerre csak egy 10est kellene fizetni), s akkor évekig nem kellene hozzányúlni. Igaz nem is használnám ki a teljesítményét, de pl. enni nem kér, a 2 proci közötti fogyasztás különbség szinte semmi. Később csak a lapot vagy vga-t kellene cserélni.
A másik oldal pedig, hogy se nem játszok, se nem konvertálok. Jelenleg sehol nem tudnám kihasználni a plusz teljesítményét. Office-hoz, meg filmhez nem kell 4 magos atomerőmű. -
janos1994
csendes tag
üdv! a véleményeteket szeretném kérni asrock N68-S3 UCC alaplapot akarok veni gyorsaságilag jó e érdemes e ezt veni ? http://www.asrock.com/mb/overview.asp?model=n68-s3%20ucc br milyen észre vétel jó lene mit érdemes rola tudni mi a hátránya mi az elönye stb köszönöm elöre is
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Hello.
- Érdeklődnék hogy tud e esetleg valaki olyan hardware t áruló oldalt ahol kitudom választani hogy mely feltételeknek lenne jó ha megfelelne az alaplap s aszerint szűkítene.
Olyasmi mint az árukeresőn van de komplexebb kellene: pl legyen 4 memória foglalat mennyi a max memória ami belepakolható pl.- a második kérdésem hogy ez az alaplap : Asus P5G41T-M LX3 ( http://t7.hu/nks ) kezeli e a 800 fsb s celeron 440 (http://t7.hu/nkt ) es procit? / a leírásban nem szerepel ez a fajta cpu/
- 3. kérdésem pedig hogy ha a második kérdésre igen a válasz akkor az az összeállítás erősebb, időtállóbb, bővíthetőbb, energiahatékonyabb vagy pedig egy Asus P8H61-M LX/SI
( http://t7.hu/nkq ) és egy Intel Celeron Dual-Core G530 2.4GHz LGA1155 ( http://t7.hu/nkr ) ha egyáltalán kezeli a procit az alaplap, mert a leírásban nincs benne, de a foglalat mégis megegyezik.köszi előre is a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
viperabácsi
addikt
üdv mindenkinek i3 2100 procihz kellene egy alaplap irodai alkalmazások netezés esetleg kicsi filmnézés.Mit tudtok ajánlani?Egy négy gigányi ramra gondoltam. 1X4 gb vagy 2X2gb legyen inkább?Alaplapi video kellene!
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Hunork
veterán
válasz viperabácsi #29344 üzenetére
Üdv!
ASUS P8H61-M LE (B3) REV3.0 Ha nem fontos az USB3, Sata3
ASROCK H61M/U3S3 Itt már van mindkettő!
És a 2 lap 18 ezer körül van."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz viperabácsi #29346 üzenetére
A jó ASMedia!!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
balpis
őstag
válasz viperabácsi #29346 üzenetére
IGP elég lesz. Erősebb az AMD alaplapra inegrált 4250-nél, ami bőven elég volt (már a 3000 is elég)
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
Milka 78
nagyúr
válasz janos1994 #29342 üzenetére
Teljesen jó kis lap,stabil és megbízható.Előnye,hogy jó az ár és ehez mérten ejég sok mindent tud.hátránya,hogy 95v-s proci limit van benne,tehát egy x4 640-est már csak óvatosan,alapfeszen tuningolnék,mert könnyen olvadás lehet a vége.Persze egy 2 magos kevésbé fogyasztó procit meg lehet cibálni benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.