- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz Svájcinéger #2236 üzenetére
Én nem vennék Commando-t, mivel alig tud többet tuningban a P5B Deluxe-nál, viszont 10k-val drágább.
Én a P5B Deluxe-ot tervezem. Ramból vegyél 2*512mb Geil Ultrát. Elég jó áron van Bandit-nál. -
Zooka
tag
Üdv!
Milyen AM2-es lapot ajánlanátok 20-22k-ig, ami nem kényes az olcsóbb DDR2-800 ramokra?
Köszi: ZookaA pesszimista a sötétséget látja az alagútban,az optimista a fényt,a realista a mozdony lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a sineken... Remélem míg a föld kerek, mindig lesznek Thinkpad-ek!
-
lazydog
addikt
válasz ez_meg_emaz #2250 üzenetére
Nagyon jó tapasztalatok vannak vele kapcsolatban.
Olvasd a topic-ját. [link]Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
atuci
őstag
Hali
Van ötletetek egy mikro ATX es LGA775-ös lapra? E6300 menne bele, egy pci-e vga slot nem ártana. KB 30k-m lenne rá.Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
lazydog
addikt
Az Asus, és a Gigabyte lapok között lehet ilyeneket találni leginkább.
A legdrágább és a legjobban felszerelt ezek közül az Asus P5B-VM. [link]
Arra számitani kell, hogy ezekkel a lapokkal nem lehet tuning rekordokat dönteni. Sőt némelyik kimondottan antituning lap, ilyen az Asus P5B-VM is.
[Szerkesztve]Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
atuci
őstag
válasz lazydog #2255 üzenetére
[link]
GA-965GM-DS2
találtam egy ilyet, szerintem ez jó lesz, csak hol tudom megvenni?
Ez talán a kis tuningot is támogatja.Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
JoCc!
csendes tag
Sziasztok. Meik lapot ajánljátok?
Asus P5B ~25k
GA-965P-S3 ~25k
indokot is pls.. ha lehet linkel...Josey Long
-
D.Zolika
csendes tag
Ismeri vki ezt a két alaplapot?
Asus P5N32-E SLI
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe
Mit lehet róluk tudni? Melyik jobb?Miben stb... -
subaruwrc
félisten
Egy kérdés.
abit ab9 s775
inteldq965gfekr
asus p5n-e-sli
inteldg965ssck.
melyiket ajánlanátok és melyik a legjobban tuningolható?
2.8 v 3.0ghz dual core alá? -
szdanika
tag
Hali. Remélem jó helyre írok ez ügyben,de lenne egy olyan problémám hogy nem tudom eldönteni hogy milyen alaplapot vegyek egy sAM2 AMD Athlon64 X2 3800+ procihoz. A lényeg annyi lenne hogy SLI-s legyen és lehessen bele 800MHz-es ramokat tenni,és lehessen vele azért tuningolni is,nameg ne legyen olyan drága(max 35k). Kössz előre is a segítséget,privátban is várom a tippeket.
-
subaruwrc
félisten
asus p5n-e-sli mennyire tuningolható??????
intel p4 3ghz dual core+a-data 512mb 667mhz +ati x1650pro mellett? -
Petek
tag
Hali Alaplap+proci+memo vásárlás előtt állok kb 100K-t tervezek rá
Alaplapnak az Abit AB9-et néztem ki és hozzá 4300-as vagy 6300-as procit. egyelőre 1GB ramra gondoltam, de foglamam sincsen hogy milyen ramot vegyek. Mi a vélemyényetek?In vino veritas
-
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
30k körül milyen alaplapot ajánlotok core2 alá? (e6400 v e6300)
Elvárások: Tuningolhatóság, quadcore kompatiblitás, 800ddr támogatás, és időtálló legyen
ThX!
(az se baj ha több alternatívát hallok! -
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
GeForce 8800GTX in SLI
Intel Core 2 Quad QX6700
4GB DDR2-800 memories
Ezek alá keresnék valami lapot. Kinéztem egy ASUS Striker Extreme-t de nem tudom jó választás-e ezért lennék kíváncsi más véleményére is.
Előre is thx -
lazydog
addikt
533MHz-est semmiképpen, viszont egy márkás 667MHz-es jó vétel lehet. Ezek között nem ritka az, amelyik eléri a 800 MHz-es sebességet.
Az Abit AB9 nagyon jó választás, nem is létezik ettől jobb, költséghatékonyság szempontjából.
Ami a procit illeti, nekem E4300 procim van egy szerény ASRock alaplapban. A proci a mostoha körülmények ellenére, ebben is jól teljesít. Ezzel együtt, ha az AB9 maximális tuningolási lehetőségét ki szeretnéd használni, akkor jobb választás az E6300, vagy még inkább az E6400.Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
addikt
válasz .:Kristian:. #2268 üzenetére
nah senki?
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok újítani akarom a gépemet, de nem tudom milyen alaplatot vegyek bele... Na tehát amit venni akarok AMD Athlon64 3700+ Galaxy 7300GT ddr3-as. Milyen alaplapot ajánlatok??? Jah és a procinál mi a különbség a boxos és a sima között?? Mivel a kettő között 5000 ft a különbség. Kb olyan 20k körül gondoltam
-
Petek
tag
válasz lazydog #2269 üzenetére
Köszi, közben meglett minden, a RAM geil 667-es lett
Ami a legmeglepőbb, az a játékok gyorsulása, pedig a videokarim maradt a régi, ezek szerint a 3000+ os AMD volt a kevés hozzá, most 1280*1024-ben megy a Need for Speed Carbon max beállításokkal átlag 30fps fölött, de 25 alá nem esik, korábban eggyel kisebb felbontásban és közepes beállításokkal ment így, le a kalappal a Core 2 előttIn vino veritas
-
athomi
veterán
15k-ért jó az Abit NF-M2?
azt mondták nekem, hogy nagyon jó kis lap és jól tuningolható (természetesen neki)
szeretném megkérdezni, hogy stabil is a lap? -
Petek
tag
válasz lazydog #2274 üzenetére
Még nem, előbb áttanulmányozom a szakirodalmat hozzá ( van egy két bizonytalanság bennem, amit nem a saját bőrömön akarok megtanulni, inkább olvasom előbb a pht ) aztán hétvégén neki állok. Az illetékes topikban majd írom a tapasztalatokat
Te az ascrockkal mennyit értél el?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]In vino veritas
-
Fütyesz
aktív tag
Athlon x2 4200+ Am2 procihoz milyen lapot érdemes venni?
Gigabyte GA-M57SLI-S4
ASUS M2N-SLI Deluxe
Vagy esetleg valami más max.30k-s kategóriában?
[Szerkesztve]Olyn megfontolt vagyok, hogy az már fáj, de néha a legnagyobb baromságba is rögön beleugrok:(
-
subaruwrc
félisten
Hello
az asus p5n-e -sli jó intel core 2duo alá
tudom h az alaplap támogatja viszotn az intel oldalán konkrétan nincs föltüntetve
előre is kössz -
subaruwrc
félisten
vagy az abit ib9 jobb ????
-
harry
veterán
Létezik s939, DDR I, AGP-s lap, nem VIA/SIS chipes, amit még lehet is kapni boltban és aránylag olcsó? Régebben haverom vett ilyet, egy Gigabyte lap volt, talán GA-K8NS-939 [link], nForce3-as, csak nem igazán találtam boltokban. Esetleg valaki tud adni egy alternatívát, mit vehetnék (illetve ismerősöm) vagy boltot ahol kapni lehet?
[Szerkesztve]Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
ent
őstag
Szasz all!
Vettem egy C2D 6600 procit és nem tom melyiket válasszam. Igazából nem akarok nagyon tuningolni, max icipicit, de tényleg max. A lényeg, hogy megbízható legyen, ne hagyjon ott mikor még éppen töltök lefelé 98%-nál,stb
Szóval 1. kérdés: ASUS vagy ABIT (tudom nehéz, de egy kis könnyítés a kövben. De hátha itt már eldölne)?.
2. ASUS P5B vs. ABIT AB9 Pro?
3. Más lap szóba jöhet e 30 és 35 e Ft között?
Előre köcce a válaszokatWEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Franticfox
tag
Sziasztok!
AM2-es alaplapot keresek 15-22e Ft környékén, minimális ellátottsággal, viszont tűrhető tuningpotenciállal, mit ajánlotok? Egyelőre valószínű csak egy Sempron 3000+ menne bele, de ezt később lehet lecserélem valami izmosabbra, esetleg X2-re. (Ha van benne RAID, és eSATA nem sértődök meg''Monas apó legyintett. Két kézzel is.''
-
sakto
őstag
sziasztok...AM2 alá keresek valami full lapot egyedül az sli nem kell..net ,film ,game...
giga,msi, stb mit ajánlanátok? -
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz Franticfox #2288 üzenetére
Abit KN9 NF4 Ultra - sztem nem hardcore tuningra ok, és 17k a PH!-n.
-
ent
őstag
P5B és P5B Deluxe között milyen különbség van?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
zeorsdfd
senior tag
Hogyan tudom legolcsóbban elérni a 3 Ghz-et? Úgy értem mit vegyek?
Most van egy 2800+ Sempron(Geode) és egy sima NF7es alaplap.... -
addikt
Hy!
-nagyon olcsó lap
-használt
-max 15K
-Core2 E6300 alá kell
mit ajánlotok? -
troland26
őstag
válasz .:Kristian:. #2299 üzenetére
talán egy s3-t kifoghatsz ennyiért (és az nem is olyan rossz lap)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest