Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wolffy

    aktív tag

    válasz FireKeeper #1115 üzenetére

    Ez se jó, az se jó, semmi se jó... :) Annyit azért hozzátennék a monológodhoz, hogy
    1.) Az a sok beépített ''szar'' ami a Giga BIOS-ában van, azért nem is olyan sok és ha azt használja az ember amire szüksége van, akkor nem lehet zavaró.
    2.) Windows alá egy alaplapgyártó sem présel be semmit, ugyanis az a méltóságos user-en múlik, hogy ha beszerelte újdonsült alaplapját és esetleg telepít egy Windows-t is a konfigra, akkor mit használ a gyártó által adott lemezről. Az a bizonyos lemez általában nem azért van, hogy minden ''szart'' feltelepítsünk róla. Többnyire az a legjobb, ha a kapott lemezt whiskys pohárhoz alátétnek használja az ember, hiszen a rajta lévő driver-eknek többnyire van új verziója, mire az alaplaphoz jutunk. (Azokat meg ugye le szokás tölteni.)
    3.) Nyilván a Gigabyte alaplapkínálatából nem egy minden hájjal megkent felsőkategóriás deszkát kell ASRock-hoz hasonlítani, hanem azonos chipkészlettel és hasonló felszereltséggel bíró modellt. Akkor rájön az ember, hogy nem is sok az az árkülönbség, és ASRockra épülő komplett gépet maximum papírból lehetne hajtogatni ezen az árkülönbözeten. (Tekintve az ASRock elsősorban azért tud olcsó lenni, mert egyszerűen a bagatell legolcsóbb chipkészletekre építkeznek.)

Új hozzászólás Aktív témák