Hirdetés
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
Nézelődtem Intel térfelén (nem vagyok járatos benne + sokféle választék van), egy I5-13600hoz melyek azok a lapok amik gond nélkül belemegy?
Árazás téren 75+ alatt nem is érdemes számolni?
Én ezt találtam[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz blountex #103553 üzenetére
blountexEbből mit nem értettél?
"Összefoglaló szerint kell kérdezni és jön is a válasz.... "Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
veterán
Halihó sziasztok :)
heteken belül szeretnék gépet újítani és minél többet olvasok, minél több videót nézek annál elveszettebb vagyok. :D
Eddig úgy volt hogy megvárom az AM5öt, de aztán láttam, hogy kijött a raptor lake is és egy videóban elég jókat mesélt róla a srác .
Amit leszűrtem amd-hez képest pro:
- több mag, nagyobb teljesítmény, több tartalék a prociban multitaskingra
- hidegebb
- kiforrottabb alaplapok, bios etc.
kontra:
- lga1700-nak itt a vége.Na a bevezető után az érdemi rész :)
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
120e+-20e Huf2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
i5 13600kf, 3080 vagy 3080ti,később 4xxx, vízhűtés, kingston kc3000 m2 nvme ssd, mellette még 2-3 ssd (m.2), 1hdd, 850es táp3. Milyen méretű lapot szeretnél?
atx4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...)
Van satas hdd/ssd-m, usb alap, többiből se árt ha van egy kettő.
ddr55. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
Nem hiszem.6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
Minimálisat, semmi extrém7. Használt, vagy új alaplap?
új8. Fontos e a lap kinézete (szín, dizájn, rgb,...)
Nem. Nem fogom látni.+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Nem létszükséglet, hogy néztem lga1700nek itt a vége.Köszönöm
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
palfitom
félisten
válasz Petie #103557 üzenetére
PetieSzia,
120k alatt: Gigabyte Z690 Gaming X / MSI PRO Z690-A.
Kicsit átlépve: Asus Prime Z690-P.
Mivel nem fogod látni, ezért talán mATX is lehet: MSI Z690M Mortar WiFi, ami elég jól sikerült lapocska.
Kicsit drágábban, kicsit erősebb lapok (de az i5-tel mindegyik elbír): MSI Z690 Torpedo / Asus TUF Gaming Z690-Plus. Utóbbival van több tapasztalat az Alder-Raptor topikban is.
Ezek mindegyikéhez kell BIOS-frissítés!Újabb csipszet (aminek nincs lényeges jelentősége): Asus Prime Z790-P / Asus TUF Gaming Z790-Plus.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Az uj ryzen szeriahoz tudtok ajanlani valami olcso,de megfelelo lapot? 7700x hez kellene. Koszi a valaszt.
-
venom8888
őstag
1. Mennyit szánsz az alaplapra? A leheto leg kevesebbet,mivel nem tudom milyen arban vannak, igy adnek erte 40k-t, de ha a legolcsobb 60k-120k, akkor annyit is adnek erte pl.
2. Milyen hardverek alá szeretnéd? 7700x
3. Milyen méretű lapot szeretnél? Nem a kicsit, hanem a towerba, vagy normalis nagy hazba valo, ahol a 4080 is elfer, nem vagom azoknak a hazaknak a mereteit,de abba kell majd.
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...) Legyen rajta digitalis bemenet a hazimozimhoz.
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ? Egy acer predatorom van 1440p ips 165Hz es monitor, nem tudom hogy van csatlakoztatva, nem ertek hozza, beledugtam es jo megy.
6. Szeretnél tuningolni vagy nem? Nem tervezem,orulok ha jo aron kapok lapot.
7. Használt, vagy új alaplap? Csak uj lap erdekel
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...) nem erdekel
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége? Igen lehet kesobb tennek bele egy erosebb cpu-t, vagy kovetkezo generaciost ami evekkel utana jon ki. -
palfitom
félisten
válasz venom8888 #103562 üzenetére
venom8888Még csak most "szállingóznak" be a lapok, egyelőre kissé szűkös a kínálat.
Jelenleg az első amit megvennék, az Asus Strix B650-A Gaming, ami 90k.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
DravenMoral
senior tag
Sziasztok!
Szűk keretben vagyok, tehát kérlek titeket, ne írjatok nekem ennél a lapoknál sokkal drágábbat. (Így is használtan fogom venni őket az ár miatt.)
Sürgős lenne.Szerintetek egy Asus Rog Strix B450 F Gaming II, vagy egy Asus Rog Strix X470 F Gaming alaplap bírna el gördülékenyebben egy Ryzen 5 5800x, vagy esetleg egy 5800x3D-t? (Jöhet más ötlet is, ami használtan nem haladja meg a ~70k-t.)
Nem tervez többet adni ennél az összegért.
Oh, és igen, ragaszkodik a Rog Strix-hez, de ahhoz nem, hogy új legyen.
(Gyári Oc mellett menne, nem babrálná.)Tervez a lapba venni egy sima 3070-et, szóval még nem igazán lényegretörő a gen 4-es pci e.
Ssd terén is csak egy sima samsung 980.Ram pedig a megszokott, jól bevált, és a proci fsb-hez igazodott 2x16gb 3200mhz-es modul.
Szóval nem egy agyon töltött Gamer gép. -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, gyakorlatilag szerepelnek is ott az alábbi lapok, de hátha vannak itt már használatban lévő modellek valakiknél, ami segítheti döntésem.
Árat nem írok, mert valamelyiket biztos megveszem ezekből:ASUS TUF Gaming B550-Plus (Wifi)
ASUS ROG STRIX B550-F
MSI MAG B550 TomahawkMelyik lenne szerintetek egy stabil, biztos vétel gamingre? A többi márkával nincs tapasztalatom, ezért nem is vettem figyelembe őket, pl. Giga, Asrock.
Processzor: AMD RYZEN 7 5800X3D - OC nincs tervben, "nem is lehet" húzni ezt a modellt.
Videokártyát legalább egy RX 6800-at szeretnék majd bele.Köszönöm.
Malaka!
-
palfitom
félisten
válasz spleenszuru #103570 üzenetére
spleenszuruSzia,
Alapvetően ez egy vásárlós, ajánlós topik, jellemzően nem "laknak" itt a tulajok. A proci topikjában találkozhatsz a tulajokkal.
Stabilitással egyikükkel sincs gond, ezért is szerepelnek az ajánlott lapok között, szóval nyugodtan válassz a számodra fontos csatlakozók száma és elrendezése, és/vagy akár dizájn alapján!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Sziasztok,
S1700 alaplapok között van olyan lap (az Asus Z690es lapok kivételével), amineél dupla furatosztás vana cpuhűtőnek? tehát van furat az új, S1700es felfogatásnak és a régebbi S115x-hez is? Tudtok más gyártót, amelyiknek van hasonló lapja? elésősorban H670es lap érdekelne, de Asus annál nem csinálta ezt a dupla furatozást
Előre is köszi a segítséget
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
palfitom
félisten
válasz K1LLMy53Lf #103572 üzenetére
K1LLMy53LfSzia,
Mivel más a procik magassága, ezért kicsit barkácsolni kell, ha régebbi hűtőt szerelnél fel, ezért nem igazán ajánlott megoldás.
Az új laphoz új hűtőt érdemes venni, megfelelő (foglalatnak megfelelő) leszorítással!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz palfitom #103573 üzenetére
Köszi, ezt tudom. de én arra voltam/vagyok kíváncsi, hogy van-e másik lap az Asus Z690es lapokon kívül, amin van furat a régi felfogatásnak is? mert azon van. pl:
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
palfitom
félisten
válasz K1LLMy53Lf #103574 üzenetére
K1LLMy53LfMás gyártóknál nem jelent meg ez a fícsör. Asus TUF H670-es is van, de a Prime-on pl. már nincs. Strix B660-akon is van.
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz palfitom #103575 üzenetére
köszi, akkor végignézem Asus kínálatát (egyik H-s lapot meg egy B-st néztem, hogy azokon nincs, de nem pörgettem át az összeset, inkább megkérdeztem, hátha más gyártó is élt ilyennel.)
sajnos nagyon hozzámnútt a prolimatch megashadows hűtőm, nem szívesen váltanék, ha nem muszáj (láttam hogy lehet barkáccsal megoldani, de gányolni sem igazán akarom értehető okokból)
még egyszer köszi az infót"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
jeni
félisten
válasz K1LLMy53Lf #103576 üzenetére
keress hátha a gyártónak van intel lefogató szett külön megvásárolhatóan a Z690 lapokhoz?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Prolimatech már kiszállt, ha jól tudom és mivel elég egyedi módon van megoldva a lefogatás, így kétlem, hogy más gyártónál lenne hasonló/ugyanolyan megoldás, amivel kiváltható.
mondjuk akkora nagy gányolással nem jár az átalakítása a cuccnak, lehet az lesz a vége (mint a fenti asus lapnak a 2, egymásba ágyazott furata, úgy van a lefogatón is, 8as alak, amit szimplán egyenes 0-ra kell reszelni, mert a 2 közé esik az s1700hez a lefogatás)"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
DravenMoral
senior tag
válasz #46372352 #103580 üzenetére
Nem fejtenéd ki, hogy mi a hiba? Mit tapasztalsz? Miért gyanakodsz lap hibára? Gyere ebbe a csoportba. [Azonnali alaplapos kérdések órája]
Itt pedig írj le mindent. Mit próbáltál eddig, mi a hiba, pontos hardverek, stb.. -
Tomcy7
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék...
1. Mennyit szánsz az alaplapra? 60-80, de nincs kőbe vésve ha ész érvekkel javasolt a drágább akkor lehet az is.
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3700x proci, 16gb ram, Asus Tuf 3080 vga, 1 M.2, 2ssd, 4winyó, 1dvd, minimum 6usb
3. Milyen méretű lapot szeretnél? Normás nagy alaplap
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...)
Min 6 usb hálul, plusz gépház elejében lévő 2db-nak bekötési pont, 7sata, wifi nem kell, kékfog sem fontos, jó minőségű hangkari, amiben 5.1-et lehet csatizni, 4 mem slot
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ? DP-vel és 3080 megy bele
6. Szeretnél tuningolni vagy nem? Nem elsődleges, de ne legyen offos a lehetőség
7. Használt, vagy új alaplap? Mind 1
8. Fontos e a lap kinézete (szín, dizájn, rgb,...) Nagyon nem
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Igen, olyan alaplap kellene amibe a mostani 3700x-et bele tudom tenni, de akár a mostani legdurvább procit is lekezeli, ami ebben a chipset ériában elérhető.Nagyon köszi!
-
palfitom
félisten
válasz Tomcy7 #103585 üzenetére
Tomcy7Szia,
Pl. Gigabyte B550 Gaming X V2 / Gigabyte B550 Aorus Elite V2 (ALC1200) / Asus Prime B550-Plus / Asus TUF Gaming B550-Plus (ALC1200) / Asus Strix B550-A Gaming (ALC1220) / MSI B550-A Pro / Asrock B550 Steel Legend (ALC1220) / Gigabyte X570S UD, illetve, ha nem zavar az aktív hűtés, akkor Asrock X570 Phantom Gaming 4 (ALC1200) / Asus TUF Gaming X570-Plus (ALC1200).
(a keretedbe belefér, de egyébként nincs szükséged X570-re)[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Alaplap vásárláson töröm a fejem.
Konkrét kérdésem is lenne ezzel kapcsolatosan.
Az X570S Chipset mennyiben más mint a sima X570?
Illetve ezeknél az összefoglalóban nem találtam ajánlott lapokat, viszont kinéztem egy gigabyte verziót belőle konkrétan a Gigabyte X570S AORUS ELITE AX verziót.
Mindenképp x570-et szeretnék, fétis sajnos nálam a magasabb kategóriák1. Mennyit szánsz az alaplapra?
Max 150ezer ft.
AMD 5800X, 32gb g.skill 3200Mhz ram (4x8gb), Nitor+ 5700XT (decemberben cserélve lesz valószínűleg 6800XT-re), 2m2 ssd, jópár sata ssd és hd.
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
ATX
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...)
PCI-E hangkártyám van, annak egy hely nem ártana, hátlapi USB legalább 6-7db
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
-
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
Lehetőség adott legyen.
7. Használt, vagy új alaplap?
Csak új
8. Fontos e a lap kinézete (szín, dizájn, rgb,...)
Mellettem van a gépház (Phanteks P600S, lehetséges egy Lian Li csere egyszer talán ha úgy érzem. RGB viszont nem érdekel annyira) az alaplap és a hűtés jó legyen
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Úgy érzem az 5800X lesz a max az AM4 socketen szóval feljebb nem fogok menni, ez bőven elég még egy darabig, aztán utána úgyis am5-re kell majd váltani ha egyszer nagyon sok pénzem lesz (soha)[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz ftamas0201 #103587 üzenetére
570 és a 570S közt
a LAN 1 helyett 2,5Gb van
feltehetőleg át lett dolgozva a passzív hűtések,
a memória freki nagyobb támogatással bír, a BIOS frissebb és tovább tart. -
ftamas0201
senior tag
Köszönöm szépen a válaszod, ez elég jól hangzik.
És van egy ajánlott/nem ajánlott lista esetleg ezekhez a verziókhoz is?
Illetve böngészem az árukeresőt és sok oldalt, iszonyat nagy alaplap hiány van vagy ennyire le akarják zárni már az am4 vonalat a gyártók és kifogytak? Normálisabb oldalakon nem is nagyon találok már kicsit komolyabb lapokat.
Az előző kommentem alapján mi lenne a legjobb választás nekem ami még kapható is lenne véleményetek szerint? -
jeni
félisten
válasz ftamas0201 #103589 üzenetére
érdemes az X570 más gyártó lapjaik közt szétnézni.
B550 lap se rossz,lehet inkább azt venném mert olcsóbb. -
palfitom
félisten
válasz ftamas0201 #103587 üzenetére
ftamas0201Szia,
A leglényegesebb különbség az aktív (X570) és a passzív (X570S) csipszet hűtés.
Szubjektív: én nem szeretem az ilyen kis ventiket, ezért én csak X570S-ben gondolkodnék.#103589 ftamas0201
Igen, sajnos mostanában felmentek a lapok árai, és a kínálat is szűkült.
Nincsenek különösebben kerülendő márkák AM4-en, így gyakorlatilag választhatsz szimpátia alapján! Pl. az "olcsón jót" elv alapján én ezt a felbontott MSI X570S Tomahawk Max-ot venném.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
ftamas0201
senior tag
válasz palfitom #103591 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ.
Egyszer vettem felbontott alaplapot egy ismerősömnek, természetesen hibás volt, így ettől én már tartózkodom, inkább bontatlan újat
Mivel borzalmas az x570S kínálat a rendes webshopokban (csak elég furcsa webshopokban találhatóak már ezek az alaplapok szinte) így jeni tanácsára ránéztem a B550 kínálatára.
Itt figyelek arra hogy a tápellátás legalább 12+2 legyen, ez alá nem szeretném adni.
Találtam is egy alternatívát az Asus ROG STRIX GAMING WIFI II személyében.
Ez megfelelő lehet? Hűtés, stabilitás, felépítés szempontjából?
Ha márkafüggetlenül lehet válogatni akkor melyik a legjobb BIOS-ban, ezen belül is a testreszabhatóságban és normális átláthatóságban? így 90 ezer ft-ig szívesen fogadok akkor ajánlást, más márkákból is, ez az Asus kifejezetten tetszik csatlakozókban is stb..
Mennyire relatív kijelentések azok hogy ezek a 2.5Gbit-es internet csatlakozók képesek packet lossokat termelni? Belebotlottam néhány alaplap értékelésénél árukeresőn, sőt talán itt PH-n is valamelyik alaplap teszt alatti komment szekciójában is. -
DravenMoral
senior tag
Három lapot néztem ki most alzán.
[link] [link] [link]
Szerintetek melyiket érné meg megvenni?
Időtállóság szempontját nem nézem.. Most egy Ryzen 5 5600x lenne benne, a későbbiekben megy bele egy Ryzen 7 5800X3D.
Lesz egy kis oc, de nem az egekbe.Fog menni bele egy Rog Strix 3080, illetve 2x16gb Hypery rgb ram, illetve 6db 4pines rgb venti. Az a lényeg, hogy egy programmal tudjam mindd a négyet vezérelni.
Melyiket választanátok?
Abszolút semmi feltételem nincs azon kívül, hogy belemenjenek oc-val ezek a procik.
Így is csak a pci e 4.0, illetve a stabilabb vrm miatt kell új lap.Köszi előre is!
-
jeni
félisten
válasz DravenMoral #103593 üzenetére
126e.Ft áron az Asus X570 Pro nem ér annyit!
Ha ennyit kiadsz akkor már lépnék az AMD 5 felé.
A másik MSI X570S Tomahawk MAX WIFI igaz felbontott de 3 év garis -
palfitom
félisten
válasz ftamas0201 #103592 üzenetére
ftamas0201Szívesen.
mehet a Strix, teljesen rendben van.
A bios elég szubjektív, valakinek ez másnak az áll kézre. nekem leginkább a gigabyte BIOS-a nem tetszik, nehezen igazodok el benne, de másnak meg nem okoz problémát...[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
senior tag
válasz palfitom #103596 üzenetére
Végül egy Gigabyte X570S AORUS ELITE AX lett a választás, csak elcsábított az X570S úgy néz ki egyelőre (ameddig a visszaigazolás nem érkezik meg a webshoptól) hogy sikerül normális helyről beszerezni AM3 korszakomban volt utoljára giga lapom, az leégett sajnos, remélem itt ez a veszély nem fog fennállni Azóta csak AsRock lapjaim voltak amiket nagyon szerettem
-
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok.
Új gépet rakok össze. DDR 5- ös LGA 1700 lapot szeretnék venni. A felhasználás játék. FullHD-n közép magas beállításokkal nem kell az ultra. Újat szeretnék boltból.
Keret:100e-150e Ft.Ryzen 5600//TUF gaming B550M WIFI II//NITRO RX 580 4GB// G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz//Samsung 980 1TB M.2 PCIe//RM550X 550W 80 Plus// LG 27MP59G-P
-
jeni
félisten
válasz BorsóKorsodi #103598 üzenetére
ITX vagy mATX esetleg ATX?
jelképesen tettem oda a linket,elsőnek azokat dobta ki.
B660?
Z690?
Z790?
u.i: proci függő is lehet az alaplap megvétele is.[ Szerkesztve ]
-
BorsóKorsodi
tag
Proci kezdetnek Core i3-12100F.
Hát ha itt csak méret a különbség akkor az olcsóbb.
Nem tudom van-e elönye kisebbeknek azon kívűl h kisebb ?Ryzen 5600//TUF gaming B550M WIFI II//NITRO RX 580 4GB// G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz//Samsung 980 1TB M.2 PCIe//RM550X 550W 80 Plus// LG 27MP59G-P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Suzuki topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest