Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rapid136

    őstag

    válasz Stauffenberg #1845 üzenetére

    Jó, de ez megintcsak szubjektiv, oké az akku élettartama jobb, viszont magára a képalkotásra nincs közvetlen hatással :) (és az új Sony akku elég korrekt lett, ettől csak jobbak lesznek a későbbiek)
    Felőlem is ragaszkodhat bárki a tükröshöz, amit írtam szimplán technikai meglátás...
    De hogy én is (nem annyira) szubjektiv legyek imádom hogy a kép megnézéséhez és az élesség ellenőrzéséhez nem kell elvennem a szemem a géptől, kizökkentve a modellt, vagy épp derékből fotózva a silent shutterrel észrevétlen kaphatok le pillanatokat és ugyanez érvényes a makrofotózásnál is, ezeknél akár belenagyítva is tudom ellenőrizni a részleteket expo előtt...

    "Az OVF teljes közvetlensége és nulla közeli áramfelvétele azért még most is tud fegyvertény lenni sokaknál, amin nem múlik az életed, szemben a vadászpilótával. Én is szeretem az OVF azonnaliságát, meg azt, hogy nem ragad ki úgy a környezetemből, de az EVF előnyei ma már nagyobb prioritást élveznek Nálam. Attól még elfogadom, ha valakinél más a sorrend és nem tartom baromságnak."

    Sony A7 + A7III + Rokkor sor (16mm-200mm) + Adaptall sor + Altixtól Exaktáig sokminden és ez a mondat mindent visz: "Nincs olyan APS-C gép a piacon amivel szép fotót készítesz ISO 6400-on."

Új hozzászólás Aktív témák