Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz #31733248 #1649 üzenetére

    A batis-sort írtam (18, 25, 85), ami 2015-16os, azaz ha egyéb 2016os lencséket felhozott (gmester 24-70et és 85-öst), akkor a velük azonos évben kiadott 18as zeisst sem illett volna kihagyni;) - és ugye itt nem vmi hulladék kínai lencsékről beszélünk, amik a vásárlás pillanata után eladhatatlanok, még csak nem is sigmatamron kávéstermoszokról. Valóban, a 200-600at meredek volt számonkérnem nikonékon:R.

    Ha a táblázat alját megnézed, még így, kihagyott zeissekkel és "párhuzamos idősíkokon" is 2:1 arányban van lemaradva a nikon, uis 8 "produced" áll szemben 16 "produced"-al, a belengett 12 obinak semmi jelentősége - dunsztunk sincs mikor, mennyiért jönnek és milyen minőségűek lesznek.

    A történelemóra a nikon-pápától (akinek egy időben nagy rajongója voltam) persze érthető, de vásárlóként engem az érdekel, most konkrétan mit virítanak, avagy ha leteszek XkEUR-t az asztalra az előző cucc eladásából + egy elég komoly tőkeinjekcióval, akkor abból mit tudok decemberben a kanári-szigeteken bevetni.

    Egyelőre nagyon rezeg a léc, ha nem lenne 600EUR-val olcsóbb a Z6+FTZ+64GB XQD csomag az A7III+MC11-nél (jó SD-kari ugye minden fotósháztartásban - így nálunk is van...), akkor hóttziher, hogy nem a dpreview zabos/frusztrált nikon-fanjait faggatnám, hogy tleg javításra kerültek-e a kezdeti review-k ban felsorolt gyerekbetegségek, illetve hogy vajon mégis milyen videós fícsört hagytak ki, ami miatt a 10bit megmarad marketingbullshitnek? (ja mégezis... nikonert kérdezni a videós alapokról kb olyan, mint autószerelőtől sebészeti tanácsot kérni:W a sony topikokban meg persze repkednek a LUT-ok)

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák