- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Egyenruhások, vagy civilek?
Lehet, hogy TEKesek voltak, és valamilyen fedett akciót készítettek elő éppen? Kender termelőknél jártak nemrég térdnadrágban, pólóban valami civil kocsival.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
8th
addikt
...
-
Calogero
addikt
-
MaciG
addikt
-
zoo8800
veterán
Tud valaki képeket erről a balesetről? Én szerencsére a másik irányba mentem, durva volt a 10 km-es dugó...
rip and tear, until it is done
-
8th
addikt
-
8th
addikt
A követési távolság be nem tartása... [link]
...
-
zsid
senior tag
válasz zoo8800 #30161 üzenetére
A nullás elején egy darus Mercedes teherautó kicsit lezúzott egy -szokás szerint szabálytalanul- jobbról előző személyautót. Félrehúzódtak, de a bámészkodók miatt betorlódott a nullás felhajtója és az M5, majd - ha jól láttam - egy kék nyerges Actros kicsit összetolta a sort. Mivel rendesen lezúzta a a kamion elejét, így meg sem tudott mozdulni a külső sávban, e miatt szépen feltorlódott mindenki.
<tRucKdriFteR>
-
8th
addikt
Ember nem szívbajos. Durván nyomja a bukócső nélküli lemezbódéban. Ha lekoccolna egy fát azzal a 30+ éves rozsda rágta szarral esélye sem lenne túlélni.
...
-
-
nemcso
őstag
Látta már valaki működés közben az új Kresz szabályt : legbelső sáv balra, az összes többi jobbra húzodik dugóban araszoláskor ?
A héten Bp.-re autózva, az egérúti lehajtó utáni M7/M1 bevezetőn nem igazán volt észrevehető eme új szabály gyakorlati alkalmazása.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Möhe
addikt
válasz philoxenia #30178 üzenetére
Hasonló volt az autópálya matricás büntetés is.Juszt László (tévé ügyvédjében) műsorában is,ott nem volt ilyen egyértelmű a dolog az autópálya üzemeltetője részéről.Ment a csekk ,szó nélkül,és az oda vissza levelezgetés ha jól emlékszem.
-
AMD Power
titán
-
MaciG
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
MaciG
addikt
válasz philoxenia #30184 üzenetére
Így világos, bár azt nem értem mért kell félrehúzódni a bal széléhez HA nem jön semmi megkülönböztető jelzést használó autó. Tudom, azért ,mert jöhet, de ha jön akkor úgy is meghallom, meg látom is ,mert folyamatosan figyelem mi történik körülöttem a tükrökben és nem csak előre nézek ,mint a bírka, szóval ha jön félrehúzódom.
BANZAII
-
zsid
senior tag
"Tudom, azért ,mert jöhet, de ha jön akkor úgy is meghallom, meg látom is ,mert folyamatosan figyelem mi történik körülöttem a tükrökben és nem csak előre nézek ,mint a bírka, szóval ha jön félrehúzódom."
Buszozhatnál kicsit az M0-son is és akkor rájönnél a lényegére. Ha alapból egy staunál mindenki kisorol jobbra/balra, akkor pl itt simán elfér egy mentő/rendőr neccesen még egy tűzoltó is:
video #1
De ez nálunk nem divat, sőt a képen egymás s3ggébe és a f@szuk a kamionos kollégáknak - sok b*zi román és szokszor magyar meg simán a belsőben tolja - így ha elérkezik a végleg megállunk státusz akkor bizony csecs van, mert még a motoros mentő is csak szenved, lásd:
video #2Olyankor szokták lezárni a nullást és a másik oldalon rombol a mentő/tűzoltó ezzel jól besz0patva a másik irányban haladókat is.
És lehet te meghallod ha jön, de ha már mozdulni sem tudsz a busszal és rossz helyen állsz, na akkor mi van?
[ Szerkesztve ]
<tRucKdriFteR>
-
kételkedem
addikt
Ezt az esetet nem értem!
Egy Audi A6-os megcsúszott, majd farral az árokba szaladt, ott egy fűzfa totálkárosra törte a hátulját. Eddig nem nagy kunszt, de kormányoszloppal együtt kiszakad a kormány? Így néz ki a kocsi és egyetlen légzsák se nyílt ki?Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Sotho
őstag
válasz kételkedem #30190 üzenetére
Na ezért nem veszek audit
-
jerry311
nagyúr
Minek nyílna légzsák?
A légzsák arra való, hogy segítsen az övnek megfogni a testedet. Ha nincs megfelelő lassulás vagy oldalirányú gyorsulás akkor miért nyílna ki? Hogy a seggel ütközéskor még jobban belepasszírozzon az ülésbe?
Mellesleg arra is alkalmatlan lenne, mert el sem érne egyik utasig sem...A kormány meg... Az biztos, hogy valaki nagyon kapaszkodott bele, aztán amikor nekicsapódott a fának, akkor kirántotta a helyéről. Fura dolgokra képes a lendület...
-
kételkedem
addikt
válasz jerry311 #30192 üzenetére
A kormány légzsák ok, de se térd, se függönylégzsák nem nyílt. Persze lehet, hogy ez már annyira intelligens rendszer, hogy tudja, hogy nem kell kinyílnia, nekem mégis fura.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Zozzant
addikt
Alulról is kaphatott valami jól irányzott ütést a kormánymű (tábla, korlát, tuskó...) azért hiába audi ez is csak autó
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest