- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz Dluinet #29448 üzenetére
Csak itt a vétkes sofőr a dobozos autó vezetője volt.
De aki megállt az nem indexelt, hogy parkolni fog, ezért köteles lett volna megállni mellette. Te mindig megállsz az olyan autók mellett, amik az út szélén előtted index nélkül lassítanak?
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
brd
nagyúr
Hol van itt szó parkolásról? A video végén elindul a "parkoló" autó... Ill. hogyan lehetne hibás? Mit kellett volna tennie, elütni a nőt? Ha nincs zebra (még tábla sem), akkor egyértelműen a nő a hibás, nem nézett körül, de reméljük, a továbbiakban majd megteszi, főleg a saját érdekében, és nem kell más reflexeire bízni az életét.
The only real valuable thing is intuition.
-
nagyúr
ilyenkor, de még zebra előtti megállásnál is figyelni kell, hogy melletted nem-e akar valaki elmenni, ha úgy látod, hogy ebből baleset lesz, nyugodtan nyomd meg a dudát, arra felfigyel az autós is, meg a gyalogos is.
Egyik munkatársam, két hónappal ezelőtt, így mentet meg egy emberéletet."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
MPowerPH
félisten
Azért mindkét delikvensnek van még mit tanulnia, lásd Ken Block -ot.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
tomcsi23
veterán
-
mephi666
nagyúr
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
irónia? ...egyik ismerősöm szólta le rendesen ken block-ot: egy cirkuszi bohócnak tartja, akit nagyon felkaptak, de egy átlag sofőr is képes lenne arra, amit csinál, megfelelő szponzorral jól összelehet vágni a videóit, viszont egy ilyen terepen így felmenni, ahol ha hibázol, le is zúghatsz a hegyoldalról... na, ez már tényleg valami
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dJ Peer
aktív tag
Sziasztok,
Mennyi idő után jön meg a gyorshajtásról a papír?
Vasárnap lehet, hogy bemértek, de lehet, hogy megmentettem. E
ddig nem jött semmi papír a céghez. Céges kocsival voltam. Sajnálom.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
akkor mi is még kb 1.5hónapig izgulhatunk, hogy küldenek-e valamit azért, mert 2hete ráálltunk kicsit a totál lekopott zebra helyére? egyik ismerős 2hetet mondott, hogy addig kell megérkeznie a büntetésnek, de csak 2 hónap lesz az, ahogy sejtettem
-
MPowerPH
félisten
válasz tomcsi23 #29458 üzenetére
Mindenki hibázik néha... Nem a leggyorsabb sofőr, de a technikája az kiváló. A két dolog pedig nem feltétlen jár együtt egymással, attól hogy lassú pilóta vagy, még lehetsz borzasztóan technikás.
Ez kb. olyan mint a labda zsonglőrök. Olyan cseleket, mozdulatokat tudnak csinálni, amit még lehet Messi meg CR7 is megirigyelne. De a focipályán csak maximum egy középszerű focisták lennének, vagy még azok sem.Sok a magas önbizalmú emberke itt, de mindegyik FWD -s autót vezet. Ahhoz nem kell technika... Hátsókerekesben a 99% meghalna egy padlógáznál apexen.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Möhe
addikt
Nem tudom mi van a levegőben de vonzom az idiótákat. Tegnap igencsak előzékeny voltam (tényleg), de ennyi bamba embert.....
A 68as főúton mászkálgattam a határ felé a balatonparttól indulva, odafelé láttam egy rézbőrűt az út mellett új szériás német rendszámú Phaetonnak támaszkodni.Visszafelé intett,megálltam. "hello,tegnap összevesztem az asszonnyal és eddig jutottam,pénzem nincs gázolajra,de van mobilom és GPS-em pénzért megválok tőle,vagy ha van kölcsönbe akkor le tudsz szívni a tiedből? "
Ez valami újfajta seftelési módszer?
10 percre rá:
Félúton vagyok nagyjából,látom kanyarodni akarnak így messziről villantok a trabinak hogy balra befordulhat a mellékútra,nem veszi a lapot. Meg kellett állnom és látom hogy a sofőr megfordul (nyugger mami) és megnézi hogy a mögötte álló teher mit is csinál (a sofőr csak lehajtotta a fejét a kormányra) . Én közben csak hadonászok a kocsiban,hogy menjen már,de igen csak nehezen esett le neki a tantusz. Mögöttem senki nem volt,de a mami mögött...
Volt még pár aznapra,de aztán leszartam, köcsögbe nyomtam utána,elfogyott a türelmem.szerk: (#29448) Dluinet
én sem álltam volna meg az előzékeny kocsi mellett, ha látnád mennyien baxnak indexelni parkolás,vagy csak simán leállás elkezdésekor akkor annyiszor jöttek volna belém hátulról hogy minden héten járhatnék a rendőrségre a sok papírmunka miatt,vagy a baleseti osztályon visszatérő vendég lennék
mákja is volt a sofőrnek is,mert nem jöttek mögötte,ha igen akkor ott tömegkarambol van[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
csak most olvastam a kommented: akkor egy jobb képességű sofőr, aki mellé odaáll egy forgatóstáb meg egy jó szponzor és a 100szor felvett snittekből összevágják a kész videót ahogy írták is: egy átlag rallyversenyző, akinek jó szponzora van és kész... csak hát a hájp elég nagy körülötte... a colin mcrae (rip ) rally-ból is lassan ken block "rally" lesz
-
Möhe
addikt
Senki nem mozdult ki otthonról?
csak én találkoztam fényes nappal ködzárót használó uzuki stiftel?u.i.: az újabb szériás Skoda octavia és SuperB-nek hogyan van a lámpakapcsolása?? Szinte kivétel nélkül csak ködlámpát használva látom az utakon ezt a típust. Van itt valakinek ilyen szekere?
-
nagyúr
2011. február 7-én lépett hatályba az az Európai Unióban 2008-ban megszavazott rendelet, amely az újonnan forgalomba helyezett, 3500 kg-ot meg nem haladó össztömegű gépjárművek kötelező, nappali kivilágításáról rendelkezik. A törvény egy külön fényforrás meglétét írja elő, amely az előírt fényerővel kizárólag nappali viszonyok között működik, gyújtásráadásra aktivizálódik, és melynek kizárólagos célja a forgalomban résztvevő jármű kivilágítása – így biztosítva annak jóval messzebbről való észlelését a többi közlekedő számára.
2012 augusztusától kiterjesztik a nagyobb teherautókra és buszokra is."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
DeadMeat
nagyúr
Szembejön a paraszt az egyirányú utcában, szóváteszem és neki áll feljebb... Rávág a kormányzárral a tükrömre.... Ráhívtam a rendőröket, most járhatok bíróságra.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
8th
addikt
Már megint egy bmw-s, egy 316i. LOL
mod:
Kínos, nem kicsit. Nagyon.
[ Szerkesztve ]
...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
mezis
félisten
válasz philoxenia #29490 üzenetére
- A videón jól látszik, hogy igen sokat gyakorolt, bizonyára akkor még nem volt ott a két másik autó.
- Én azt nézném meg, ahogy kiáll a két autó közül !
mezis
-
MPowerPH
félisten
Az autó tetején hagyta a gyermekülést
mezis: Lehet próbálkozni. Sok a fanyalgó egy ilyen hírre, egyből mindenki profi kaszkadőr lesz. Én nem tudnám megcsinálni kisujjból, az fix.
tbs: Nem azzal van a baj, hogy kiszedték. Hanem az, hogy élt, mikor megtették...(tudom, hogy nem kívánunk senkinek rosszat, de az ilyen vesszen )
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
plömplöm
őstag
fel nem fogom, hogy miért kell fordulgatni egyszámjegyű főúton
[link]All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
FF23
senior tag
Na igen. Végülis, ha leverem a fejed egy bézból ütővel az lénygében semmi, mert bármikor megtörténhet, hogy még faágként a fejedre esik. Azért egy emberi, tudatos vagy felelőtlen veszélyokozás, és egy természeti jelenség között elbírálásban nagyságrendbeli különbség van...És tudtommal az utakon az előbbi a gyakoribb.
Ha jól emlékszem, nemrég még egy nyuszit sem tudtál kikerülni, nemhogy egy fát vagy kocsit.
Vagy ez a Gyalog galoppos nyúl volt, és irigységből megtámadta és leharapta Rick4 gázos puntytója elejét?RT-AX58U v1
-
FF23
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest