Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz aginor #100265 üzenetére

    Az OM-1 fejlesztései szerintem javarészt az új tulaj érdemei. Az Olympus már nem szerződött le új szenzorra a Sonyval, nem vásárolt be új EVF-ből sem, cserébe kifejlesztette az új stabiját meg egy új vázat, az E-M1 III-hoz és kb. ugyanazt az IBIS-t rakhatták az OM-1-be. Nekem úgy tűnik, minden ami új, az valójában az OM System érdeme lehet, de nem ők fejlesztették, hiszen ezeket külső beszállítótól vásárolták, csak újabb szerződéseket kötöttek. Ezeken túl ami még újdonság lett, az az új menü, viszont kötve hiszem, hogy az Olympus az eladás előtt belevágott volna az ezeréves menüjük átreformálásába.

    Az a nagy kérdés, hogy mennyit akar az új tulaj foglalkozni a témával, mert ezt a vázat évekig lehetne csiszolgatni, hiszen brutális ereje lett az új processzornak, bőven helyet tudna kapni pár új szoftveres feature a jövőben.

    Ja és igen, az árazás szerintem is rendben van. Ennél olcsóbban indítva az lenne a gond, hogy nem lenne miből akciózni. Ha valamiből, akkor a felsőkategóriából kellene visszanyerni pénzt a további fejlesztésekhez és elnézve a covidot, az inflációt, egész egyszerűen nehezen jöhetne ki 6 évvel ezelőtti 600.000 Ft-os induló ár. Gondolom senki se 6 évvel ezelőtti bért kap.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák