Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ngaba

    aktív tag

    válasz SzGee #86253 üzenetére

    + többeknek:

    Nem véletlenül írtam a Carlin-idézetet. Teljesen jogszerű. Nekem nem fér bele, másnak igen, ennyi. Bocsánat, a minősítgetést ("pitiáner") nem kellett volna, azt visszavonom. Nekem ugyanúgy eldurrant az agyam itt, mint a ropinál.

    És szerintem a cafeteria jellegű juttatás nézőpont ugyanúgy az én nézőpontommal vág egybe (az ugyanúgy "halmozódik"), az egészségügyi szolgáltatások vásárlásának támogatását adócsökkentéssel sokkal hatékonyabban lehet kivitelezni. Hanem az öngondoskodás támogatása, az önsegélyező részének még a nevében is benne van.

    És én sem azt írtam, hogy miért nincs 3 millió parkoltatva éveken át a számlán, nekem is ilyen 90e ft nagyságrend van most rajta éppen. De ez a "csak akkor fizetek, ha már egyből fizetik is vissza," nekem már a ropi-szintű túltolás. Ennyi.

    Az meg, hogy miért számolnak fel 5% kezelési költséget, az meg oda vezet, hogy miért van értelme egyáltalán vállalkozni és bármiért pénzt kérni. (Még a Vitamin Pénztár is bérel egy irodát, van ott x db dolgozó stb. Nem tudom, hogy mekkora profitot lehet itt realizálni, de inkább megszűnni szoktak ezek a pénztárak...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák