Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bigbuda

    aktív tag

    Kedves Fórumtársak,
    Érdekelne a véleményetek, illetve magamat okosito tanacsokat is szeretnék kérni, hogy mit tennétek a helyemben.

    Szóval van egy összeg (kB az összmegtakaritas 15%-a) egy TBSZ-en, már az Erste brokernel, exRandom. Az összeg már lassan egy éve csak csücsül, nem vettem belőle semmit. Őszinte leszek jelenleg pontosan nem tudom, hogy mit akarnék vele, igazából annak idején mikor befizettem, ilyen spekulációs céllal tettem, hogy ha látok valami jó lehetőséget, akkor veszek, egy normálisabb hozam után eladom, majd újra és újra. De nem történt meg még ez. Short-ban nem nagyon gondolkodtam, inkább csak long, rövidebb távú spekuláció.

    De most ilyen kamat környezet miatt elgondolkodtató, hogy az az évi minimum 11-12% biztos hozam azért már elgondolkodtató lenne hogy kivegyem és mondjuk állampapírba tegyem. Egyébként már van állampapír, sőt az összes egyéb megtakarításom ott van.

    Ti mit tennétek?
    Ha kiveszi az ember akkor ugrott az adott TBSZ "futamidő" , de ha még évekig nem vennék semmit, akkor azért az elmaradt állampapíros hozam már fájó lehet. Illetve ha hirtelen lenne valami vételi gyanús részvény, akkor nem lenne miből megtenni.

    Vagy milyen egyéb befektetesben gondolkodnatok ebben a helyzetben?

    Előre is köszi az okito jotanacsokat, tapasztalatokat, véleményeket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák