Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz buherton #77339 üzenetére

    "Még egy dolog. Talán Zsiday Viktor írta le valahol, hogy már tavaly is akadozott az orosz gázszállítás, hogy az EU ne tudja feltölteni a tárolókat. Készültek rá..."

    Ehez nem kell Zsiday "köztudott volt", hogy oroszok már tavaly decemberben se küldték a leszerződött mennyiséget. Így utólag végignézve Oroszok éveket készültek a háborúra, fő cél volt mind németország függővé tétele mind ukrajna "kiváltása". A német külpol vmi elképesztően nagyot hibázott avval, hogy kiszolgáltatta magát Oonak. [link]

    @buherton
    Amit ovit leírtál az hol van? :) A 2 ovodapedagógus jut 20főre az elképesztően jó MOon. Sokkal jellemzöbb a 30+fős csoportok és 1 ovodapedagogús. Vagy mivel már nem kell a végzettség sem 0.

    "az eddigi szülőségem alatt azt tanultam meg, hogy a gyerek nem tudja azt mondani, hogy ő mire vágyik igazán."
    pontosan

    "a gyerek nem befektetés, a gyerek egy pénzügyi feketelyuk. Az életben egy forintot nem fogunk és igazából nem is akarok viszont látni ebből."

    Én is így látom/gondolom.

    "Haragszom azért is, hogy a szülők jó részének a legkisebb elvárása sincs az óvodával szemben és nem fognak össze az önkormányzattal szemben, hogy nem elégszenek meg egy óvodának csúfolt gyermekmegőrzővel."

    Lepattintják őket. Jön az el lehet menni máshova és még az is lehet gyereken csattan.

    Az ovodák és az iskolák is teljesen átalakultak vagy átalakulnak gyerekmegörzőkké. Nincs ovodapedagógus, nincs tanár, a NAT az adminisztráció az értelmetlenségek tömkelege totálisan demoralizálja a maradó tanárokat is. Pont ezek miatt ez sajnos nem olyan mint az EÜ, hogy beledobunk egy adag pénzt és akkor még 3-5évig csak durván rossz lesz de nem omlik össze. (Persze sokan már a mostani állapotokra is azt mondják, hogy összeomlott.) ÉS végül had rakjam be megent. [link]

    @Stanlee
    Ha bármi szarul üt be németek lukra futnak. Eldönthetik, hogy a gazdaságuk áll le vagy csak 10Cre lesznek felfűtve a hivatalok. Eközben az irtózatos vészhelyzetben a német politika odáig nem jut el, hogy a megmaradt 3 atomerőművük amik még 8-10évig üzemelhetnének ne állítsák le év végén. Teszem hozzá MO politika se volt érdemben józanabb mint a német és mi is pont oda juthatunk mint a németek. Csak mi közben még ki is nyaljuk Putyin seggét.

    @Bugarov
    Sztem magán a közegen múlik. Ha közeg angol/spanyol és az oktatás angolul van meglepően gyors a fejlődés. Én csak a végén vettem észre velem nem volt hajlandó angolul beszélni de az osztálytársaival meg úgy csicsergett. Néztem bután aztán hálisten sikerült itthon is rávenni. Most reggel 9ig angolul kommunikálunk vannak gondok de pl a kiejtése az full szép angol, messze jobb/szebb mint az enyém.

    Sztem amúgy az angol elég. Lehet mellé még német/spanyol/kína... de ha angol megy onnan a legrosszabb ami történhet, hogy google fordítózik.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák