Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz PredatorZoli #75027 üzenetére

    "Sok tudatlan a jó időkben elvan mint a tücsök, a rossz időkben meg elvárná, hogy akkor az ő pénzét mondja meg valaki, hogy mibe menekítse hogy az inflációnál jobban növekedjen neki"

    Hanyagolni kéne ezt a felfogást, mert teljesen téves! Azért is tanulnak emberek szakmákat és szereznek képesítést bizonyos területeken, hogy szolgáltatást tudjanak nyújtani azoknak, akik abban nem jártasak. Tőled sem várható el, hogy a saját házadat magad tervezd meg, mert nem vagy építészmérnök, nem értesz hozzá. Ezért te is megbízol egy építészt, egy statikust, egy gépészmérnököt stb., hogy amihez Te nem értesz, azt oldja meg helyetted. Természetesen nem ingyen, hanem pénzért cserébe. Ez minden területtel így van, egy ember nem érthet mindenhez IS! Akkor miért lenne kevésbé örgödtől való, hogy azok az emberek, akik pénzügyi területen dolgoznak és értenek hozzá, tanácsot adjanak azoknak, akik nem ebben mozognak?

    Én vállalkozó vagyok, nem kis céget vezetek. Meg kéne tanulnom könyvelni, számvitelt, jogászkodást és mindent amellett, hogy egyébként maga a tevékenység amit végzek és a cég vezetése önmagában elviszi a véges időm jelentős részét? Nyilván nem. Azért fizetem a könyvelőt, ügyvédet, egyebeket, hogy ezeket a terheket levegyék a vállamról. A pénzügyekkel sincs ez másként.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák