Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Josh #3466 üzenetére

    Mért ne lehetne öszehasonltani?
    És mi a katasztrófálisabb szeritned amikor egy pár lakásvásárlás miatt MOon fizeti a fizujából a havi 100K törlesztőt 20évig miközben kettejüknek van 240K nettója és beperkálták a lakás 10%át kezdőnek vagy amikor USAban egy pár fizeti a havi 10000$os törlesztőt és van 2ejüknek 9000$os fizetésük és az ingatlanjuk értékének 110%ért kaptak hitelt?

    De ha nem lakossági szintre gondoltál dobálózhatok USA külkerdeficittel ami brutálisan szarabb mint a Magyar vagy pl USA ÁHT hiánnyal is.

    USA a világ legnagyobb hitelezőjéből a világ legnagyobb adósává, a világ műhelyéből a legnagyobb fogyasztójává vált az emberek, pénzügyi rendszer felelőtlenségének következményeit pedig jól láthatjuk épp most.
    Ellenben a fiatal, munkaképes fiaik jó része jól "gyilkolja", "munkaképtelenné" teszi magát a köv 50évre miközben "tömegpusztító fegyvereket(lényegest nem találtak), al-kaida összeköttetéseket(lényegest nem találtak)" keres a sivatagban. Éshát párezer, tizezer, százezer ember kiesése a gazdaságból rövid és hosszú távon + nem vasutat, egyetemet, autópáylát termelni hanem bombát amit felrobbantanak se épp nagy üzlet.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák