-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
profi
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi géphez keresek tápot:
X2 555
2x1GB
640+500GB
DVD-RW
18,5" lcdBekerült a gépbe egy HD 5770 és nem ad képet a monitoron, gondolom kevés neki a Corsair 400CX táp
Tudnátok valamit ajánlani ehhez a konfighoz max 17K-ig?
Ezeket néztem eddig:
CTGPS600A8
VS550
CTG-500-80PElőre is köszönöm a segítséget.
üdv.
-
profi
aktív tag
válasz Balathruin #80255 üzenetére
A gond az, hogy a legutolsó bios van fent. Létezik olyan, hogy az alaplap nem támogat egy vga-t? Erről hogyan lehet 100%-ig meggyőződni?
04ahgy(#80257): És mi lenne jobb a CX400-nál, ami 500W környékén van?
Ja és köszönöm mindkettőtöknek a segítséget
-
profi
aktív tag
válasz Balathruin #80263 üzenetére
Ok, akkor jövő héten megpróbálom leteszteltetni másik gépben (sajnos itthon nincs másik).
04ahgy: Jelenleg is egy 9600GT van a gépben és semmi baja. Akkor marad az, hogy megnézetem másik gépben. Mondjuk ott meg gondolom nem ártana, ha ugyanolyan, vagy nagyon hasonló lenne a konfig (gondolok itt pl a tápra)...
Még egy érdekesség jutott eszembe, az előző tulajnál (mármint a vga tulajánál) egy Chieftec 450W táppal hajtotta és nem volt vele gondja.
[ Szerkesztve ]
-
profi
aktív tag
-
profi
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi géphez keresek dc-dc panelt és ac-dc tápegységet. Jelenleg Chieftec CDP-120ITX 120W tápegységet használok (ehhez adják a dc-dc panelt), de kellene valami erősebb (múltkor füstölt egy picit a panel, de azóta is működik).
Asrock H110M/ITX-AC alaplap
Pentium G4560 proci
Akasa AK-CCE-7106HP hűtő
2x4GB DDR4 2400MHz ram (jelenleg Kingston Hyperx van benne, de eredetileg Crucialt vettem bele, de ott a második modul berakásánál be sem indult a gép)
Adata ASU700SS-120GT-C 120GB ssd
WD10SPZX 2,5" hdd
2 x Revoltec Airguard RL035 venti (Delock 89343 elosztóval)
Chieftec Compact IX-01B-OP + MK35-DVAmikor bele tettem a második ram modult, akkor el sem indult a gép. Akkor cseréltem Kingstonra a ramot és most működik, de az az érzésem, hogy valami komolyabb/erősebb tápegység kellene hozzá. Kérlek ajánljatok valamit! A mini-boxon néztem panel+táp csomagot, de a szállítási költség majdnem akkora, mint a termék ára. Szóba jöhet a külföldi rendelés is, de az össz vételár (szállítással együtt) lehetőleg ne legyen több 100 USD-nél (már amennyiben ez megoldható).
Előre is köszönöm -
profi
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkozom rajta, hogy a konfigomat átköltöztetem egy kisebb házba. Ehhez keresek külső tápegységet.
Ezekhez kellene nekem egy ac adapter + egy pico psu/dc-dc adapter:
Gigabyte B450M DS3H, Ryzen 5 2400G, ID-Cooling IS-50, 2x8GB DDR4 Kingston Hyperx Predator, Adata 120GB SSD, 2.5" WD 1TB HDD, GTX 1050 Ti 4GB.
Ami nekem a legjobban tetszett az ac adapterek közúl az ez. Ezt a dc-dc adapter néztem még ki, de ha jól sejtem, akkor ezek nem működnének együtt. Nézzétek meg kérlek, hogy ezek kompatibilisek-e egymással! Amennyiben nem, kérlek ajánljatok nekem egy használható alternatívát!
Előre is köszönöm -
profi
aktív tag
Sziasztok!
Adatlapon szereplő konfigba keresek halk SFX tápot. A közeljövőben kerül bele egy GTX 1050 TI, vagy egy GTX 1650.melyik a legolcsóbb, halk tápegység? Keretet direkt nem írok, mert kíváncsi vagyok, melyik az ajánlott táp.
Előre is köszönöm -
profi
aktív tag
válasz profi #134225 üzenetére
Erre van ötlete valakinek? Főleg az érdekelne, hogy az általam írt tápok mennyire halkak?
Továbbá az is, hogy tényleg a Corsair SF450 a legjobb választás az olcsóbb kategóriában?
Jelenleg egy Kolink SFX-450-et használok, de elég hangos. Ebben lehetne esetleg ventit cserélni? -
profi
aktív tag
Erre van valakinek javaslata? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest