- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaggy
aktív tag
Van egy Xperia M2 telom és nagyon gondolkodom az eladásán.
Szerintetek milyet volna érdemes venni helyette 60.000 környékére gondoltam xperia z3 compact és lumia 930 gondolkodm éppen de ha valakinek van jobb ötlete azt meghallgatom. -
Von Alfred
csendes tag
Valaki erre : [link] ?
-
Tertius
tag
Üdv!
Telefont szeretnék venni, de nem jutok dűlőre a kínálattal. Szeretném, ha :
- a facebook, némi böngészés menne
- a fényképezőgépje - telefonhoz képest - normális lenneEnnyi lenne, 4 coltól felfelé. A Dogee X5 pro-t néztem, ami jó lenne, de félek a kínaiaktól, és a kamerája a próbaképek alapján nagyon rossz. Láttam nagyon olcsón - 20 - 25 ezerért Lumia 532-est, aminek tetszik a kamerája miatt, de régi és elavult készülék, egy x5 prohoz képest semmi.
Van olyan teló, amely tud annyit, mint egy x5 pro, és nem kerül 40-45 ezernél többe?
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
mikk2000
őstag
Hellósztok, egy android 4.1-es magyar nyelvre állított telón menüből hol látom hogy mennyi a belső memóriája, azaz a ramja, ami 0.5/1/2GB szokott lenni. Ez egy Samsung S3-as, tudom hogy mennyi van neki elvileg, de szeretném látni a menüjéből is. Tudom hogy nem jó topik, de van vagy 300 és meguntam keresgélni Köszönöm!
-
lezuvius
őstag
válasz Von Alfred #95200 üzenetére
Koszi,hogy szoltal.Meg az MA-s hir volt az utolso amit olvastam
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Breki
veterán
válasz holozis_HUN #95012 üzenetére
X3 Soul Pro
Már kapható is az Emag-nál csak még elég drága
Érdekes, hogy a mini az most akciós és így kb fele annyiba kerül.
Allview X3 Soul Mini Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, Dual SIM, 16GB, Gold
62.900 Ft (-6000 Ft)
56.900 FtHa valaki itt vett már ilyet érdekelne a véleménye, erősen várólistás nálam a nagytestvére !
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz holozis_HUN #95209 üzenetére
Én se cserélnék x3 soul pro esetében .:-)
Nem kéne többet xperia.
Ha a minit nézzük akkor meg nem egy árkategória az árából majdnem kettőt lehet venni.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
holozis_HUN
veterán
Pedig jó ez a Z3 tényleg, imádom! Aksi is brutális
Jó lenne, ha nem MediaTek proci lenne benne, hanem egy Snapi 805 minimum (sajna a Z3-ba nem azt raktak, nem is értem, hogy miért nem, pedig ha jól tudom már kint volt a Snapi 805, picit dobna a teljesítményen, de így is rettentő gyors )
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
biccent
csendes tag
Hopp egy kiárusítás: http://mobilamb.eu/sale
Magyar garit adnak.
-
Breki
veterán
válasz amadeus11 #95214 üzenetére
Azt tudtam, hogy a
Ginoee
[link]Prestigio és Allview megfelelő típusai ugyanolyanok kivéve a logókat, de erről meg nem hallottam, de tényleg hasonlít.
Mennyiért vetted és hol?
Mennyire van tele kinai dolgokkal?
Van magyar menüje?Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek.
Kinéztem 2 db telefont de nem tudom eldönteni hogy melyiket lenne jobb megvenni
LG G Flex 2 vagy LG Nexus 5X ?
Úgy látom hogy mind2 ugyanazt tudja nagyjából, árban is ugyanott vannak és méretben is szinte ugyanaz..
Szerintetek melyiket érdemesebb?
Üdv
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
joker1220
őstag
válasz holozis_HUN #95219 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ.
Az a terv első sorban csak közben olvastam a tesztet a flexről és jókat írtak arról is
Ha jól olvasom akkor kell hozzá átalakitot venni hogy össze lehessen kötni a pc vel mert csak usb C - usb C -t adnak hozzá, ez mondjuk kicsit gáz szerintem. Na meg hogy külön van a töltő és az adatkábel is
[ Szerkesztve ]
-
Rottweiler89
senior tag
Ebben tudnátok segíteni nekem?
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
csakany2001
senior tag
válasz Rottweiler89 #95149 üzenetére
Akkor a Doogee X5 LTE az jó lesz,de mondjuk a mérete 5"-os.
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
joker1220
őstag
válasz lezuvius #95224 üzenetére
De jól hangzik Akkor amit gyárlag adnak hozzá az addig használhatatlan amég nem lesz usb type C a pc-ken is?
No ez mit takar pontosan? (Mármint hogy eredeti?)
PL ez jó lehet? TeckNet® USB 3.0 Type C to Type A 15cm kábel
[ Szerkesztve ]
-
Rottweiler89
senior tag
válasz csakany2001 #95225 üzenetére
Az X5-ös nekem is tetszik, de az 5" már túl nagy
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
vadorzó
tag
válasz Rottweiler89 #95223 üzenetére
Ismerősömnek Leon-ja van, nagyon dicséri, elmondása szerint ár/érték arányban nagyon jó választás volt.
You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
Rottweiler89
senior tag
válasz vadorzó #95230 üzenetére
Leon is volt tervben, de lemondtam róla. Akkor mégis csak marad a Core Prime, úgy néz ki...
-
vadorzó
tag
válasz Von Alfred #95203 üzenetére
Márkával kapcsolatban van elképzelésed? (Szűkítsük a kört kicsit.)
You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
Rottweiler89
senior tag
Igazság szerint ki szeretnék próbálni egy kínai telefont is, kíváncsi vagyok rájuk. Ezért is akarok eltérni az itthon GSM boltban kaphatóaktól.
Samsungom már van, így fő a változatosság[ Szerkesztve ]
-
vadorzó
tag
válasz Rottweiler89 #95233 üzenetére
Én kipróbáltam (zopo 980+). Minden rendben vele, egyet kivéve: nincs frissítés a rendszerre.
Olcsóbb kínai telefonokról (pl.: HomTom) meg azt olvastam, hogy beépített vírus van a firmware-ben.
(Amivel én is találkoztam, mikor manuálisan szerettem volna frissíteni, de ez már másik történet.)You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
Rottweiler89
senior tag
válasz vadorzó #95234 üzenetére
Még várok, hátha más is ajánl valami jó készüléket...
-
freelanced
addikt
Üdv!
Ajánlottátok itt a Honor 4C-t. Ezen kívül ebben az árkategóriában milyen alternatívák vannak? Ebben az árban ez mondható a legjobbnak?
Illetve még annyit kérdeznék, hogy ha kicsit feljebb mennék 70 ezerig mi lenne még az ajánlott?
Köszönöm!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Devas
őstag
válasz freelanced #95236 üzenetére
P8 lite nekem egy picivel szimpatikusabb mint a 4C.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Jóval 100k alat nem találok olyan telefont, aminek a wifi-je viszi az 5GHz-es sávot is?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Oroszlánom
tag
válasz Rottweiler89 #95233 üzenetére
Nekem Jiayu F1 van két éve. Többször leesett, de semmi baja. A 4G hiányzik róla... A nagyobb testvéreit még nem néztem..
-
dannyl
addikt
válasz joker1220 #95220 üzenetére
Nexus lenne a legkirályabb, ha: Lenne FM-rádió, bővíthető lenne a memóriája. Ha ezekkel együtt tudsz élni (mármint, hogy nincs), akkor nyugodtan veheted. G Flex 2 sajnos nagyon gyér támogatottsággal rendelkezik. Se ROM, se kernel nem nagyon van alá. Szvsz következő lépcső a G4, bár ott is van fejvakarás a MM miatt. Nem lehet root-olni ugyanis.
-
amol
addikt
Erősen gondolkodom rajta hogy megrendeljem a G4-et de zavar a domború hátlap. Kiküszöbölhető valamilyen tokkal hogy úgy ugráljon meg forogjon mint ebben a videóban végig? Pattog mint kecskesz@r a deszkán
A Z5 ebből a szempontból jobban tetszik, kár hogy duplája árban. Egyébként a kettő egymáshoz képest milyen? -
joker1220
őstag
válasz dannyl #95240 üzenetére
Szia!
Köszi a választ
Jelenlegi telóm egy S3 mini, 8gb tárhellyel amiből még kevesebb használható ugye és még annak a fele sem telt meg soha Rádiót pedig a 2 év használat alatt talán ha 2x hallgattam rajta úgyhogy ezek miatt nem aggódok.
A G4 -et is nézegettem de az nekem már drága és túl nagy is
-
Géjza
őstag
Következő paraméterekkel keresnék telefont, remélem tudtok ajánlani:
- mérete 140mm körül legyen (4.7-5.2" kijelzők), nem akarok hatalmas lapát telefont
- lehetőleg AMOLED kijelző, minimum HD felbontással
- erős és ha kell takarékos SoC + GPU
- Oprendszer: droid vagy ios
- min. 2GB rendszermemória
- 32GB belső memória, SD kártyával bővíthető legyen (ios esetén 64GB belső memória)
- magyar, lehetőleg minél hosszabb gyártói garancia
- gyárilag független készülék
- átlagosnál jobb minőségű kamera
- új, de lehet újszerű használt is (még sok garival)
- ár: 150k környéke (minél olcsóbb, annál jobb ) -
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok,
Biztos, hogy volt már kérdés, de aktualizálnám:
Samsung Galaxy A3 2015 vagy Huawei P8 Lite? Telekom.
Köszönöm a segítséget
-
katalin888
aktív tag
Dual Active telefon erdekelne!
Elore is koszi a segitseget!
Nem kapok egy friss listat sehol... -
Rottweiler89
senior tag
válasz Oroszlánom #95239 üzenetére
Külsőre nem tetszik. Tudom, tudom, válogatós vagyok, de az összegből a lehető legjobbat és legalkalmasabbat akarom kihozni.
-
Devas
őstag
válasz katalin888 #95246 üzenetére
Honor 4C, P8 lite tulajokat kerdezd meg errol.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
pelenka35
őstag
válasz joefasalasso #95245 üzenetére
En p8 lite-ott vettem ,szeretem ,nem csalódtam.
Eddig lumia telefonokat használtam.Gamertag:Rob3rt75
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest