- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelm8
csendes tag
válasz bepe79 #93950 üzenetére
Valaki, aki érti a problémámat...
Nem tudok egyszerre 50 tech kütyüt magammal vinni, és ok, hogy a telefon nem fényképező, de azért szeretném a maximumot kihozni belőle. Az meg mégsem járja, hogy mindig csak alvás közben fotózzam a srácomat
Nagyon nagyon iphone 5S felé hajlok... de azért még kutakodok tovább a témában -
hitchins
őstag
válasz angelm8 #93947 üzenetére
Szia
Nekem s4 volt gyerek fotózásnál hasonló problémával. Szóval arra nem ajánlom.
Sztem nézz meg pár videót a YT-on és olyat válassz ami gyorsan fókuszál.
Én Iphone 6 rá váltottam ez elég gyors ezzel mar le tudom kapni a gyerkőcöt i5 lassabb sztem valamivel.
G4 nagyon jo fotós mobil de nem tudom milyen gyorsan "talalja meg a célt"
Sztem ez a droid ios csata túl van misztifikalva. Nekem is ez az első Iphoneom de meg lehet szokni. Az is igaz hogy semmivel nem érzem jobbnak a droidnal. Mindkettőben van jo és kevésbé jo felhasználás függvénye....[ Szerkesztve ]
-
angelm8
csendes tag
hm... nagyon erősen 5S felé hajlok... minden hátránya ellenére.
Nyilván tudnék tökéletes telefont, úgy +100-t hozzádobva, de így ebből kell kihoznom a maximumot, és mindent egybevetve talán az i5S lesz a legjobb választás. -
pkornel
aktív tag
Sziasztok! Most szeretnék venni egy samsung s6 vagy s7-et. Többek közt játékra is használnám , és az lenne a kérdésem ezen a téren mennyi különbség lehet a két telefon között? Vagy esetleg erről még semmit sem tudni?
-
Androidtam
csendes újonc
Sziasztok!
Régóta várom már az Alcatel OT Pop Star tesztjét itt a mobilarénán, egyelőre hiába.
Függetlenben most 40k-ért kapható, és a specifikációi alapján nekem megfelelő és jó telefonnak tűnik.
Aki esetleg találkozott már vele, tudna véleményt mondani róla?
Ami érdekelne: procija mennyire bírja a HD kijelzőt meg az Android 5.0/5.1-et, cserélhető-e az akkumulátor, milyen az üzemidő, mennyire jó a kamera, alcatel telefonok mennyire megbízhatóak, egyéb észrevételek.Esetleg hasonló ár- (35-50k) és tudáskategóriában milyen telefont javasolnátok még?
Előre is köszi a segítséget!
-
Bdanyy
addikt
válasz Androidtam #93959 üzenetére
Olcsóbb árkategóriában ha a kamera nem fontos, Doogee X5 Pro.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik éri meg jobban, és miért? iPhone 6s vagy Microsoft Lumia 950?
Jelenleg iPhone 5-öt használok, a rendszerrel teljes mértékben meg vagyok elégedve, csak a windows 10 is meggyőzött az asztali gép alapján. El bizonytalanodtam. -
-
MwC
csendes tag
válasz RazorDaPro #93958 üzenetére
Igen, ez a telefon is felkeltette a figyelmemet, de az akksija miatt nem került fel a listára. Ha tényleg kibírja a 2-3 napot, akkor azért elgondolkodom a Oneplus X-en is. (A mostani telóm reggel 45%-ról indult, egész nap wifi kapcsolaton lógott, délután egy kis böngészés, fb chat és kb 1 óra olvasás után most 20%-on áll.)
-
KTony
tag
Sziasztok keresztfiamnak kellene venni egy telefont. A keret 50-60 körül lenne. Nagy esélyes a Redmi Note 2 de lehet, hogy egy 11 éves gyereknek túl nagy meg támogat e minden Vodafonos frekvenciát? Kicsit kisebb méretben milyen telefonok jöhetnek még szóba androidos vonalon? A segítséget előre is köszönöm.
-
Robertó79
tag
http://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-note-3-55-fhd-mtk6795-64-bit-android-50-4g-phone-p-157314.html
Ha innen rendelek akkor németből hozzák és nem kell rá vám, vagy nem jól értem?
Esteleg vélemény![ Szerkesztve ]
-
worxland
addikt
válasz mike1334 #93966 üzenetére
Először én is ezt mondtam. Csak az a baj, hogy kap egy 35-40 ezrest, aztán egy, de inkább fél éven belül kiderül, hogy lassú, kevés a hely, buta, gyenge a kijelző, nem bővíthető meg a rossz nyavalya. Így inkább vettem drágábbat, de nem lesz cserélve évekig. Ez van.
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
mike1334
veterán
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Olyan dual simes telót keresek, amiben van NFC.
- Árkategória. max. 70k
- csak újat és Mo-n venném meg
- Függetlenül újonnan gyártói garanciával,
- Igazából szerintem max 1 év múlva csere lenne
- csak böngészés elég sok, navigációra, telefonálásra és fizetésre
- nem igazán fogom buherálni a rendszert
Esetleg fém borítás jó lenne.Mi az ajánlott kategória?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
batai15
félisten
válasz anonymus89 #93972 üzenetére
A feltételek és ár kritérium miatt szvsz nincs (főleg ithol ) kapható telefon.
-
dh66e
veterán
válasz anonymus89 #93976 üzenetére
del=delete
Redmi note 3-at akartam ajánlani de rájöttem hogy nem felel meg minden kritériumnak.
Mondjuk cirka egy évre tuti nem vennék ennyiért telót inkább körbenéznék az aprón majdnem fele ennyiért új készüléket kapsz főleg ha nem kell hazai gari. -
dh66e
veterán
válasz anonymus89 #93978 üzenetére
Zopo999 3X LionHeart
-
batai15
félisten
válasz anonymus89 #93976 üzenetére
Bocs azt hittem a lite az nem dual simes. Ha az akkor bátran vedd meg.
Mondjuk az akku elég karcsú benne, egy power bank jól jönne.[ Szerkesztve ]
-
-
dh66e
veterán
válasz anonymus89 #93981 üzenetére
Milyen képekre gondolsz?
-
csmat
senior tag
válasz Androidtam #93959 üzenetére
Én ajánlom a lenovo 2010et, bár a teszten eléggé lehúzták. Szerintem teljesen jó, kijelzőjével sincs gond, stabil, gyors, egyedül a kamerája tré..
-
RazorDaPro
tag
Nézd, a P8 Lite-nál simán jobb az akkuidő, és mivel 3-4 évre tervezel, az erősebb hardver sokat jelenthet később. A Honor 6 azért valószínűleg tovább bírja, de az AMOLED és a majdnem stock droid elég jól takarékoskodik. A 3 teljes nap azért elég minimál használatot jelent, de 2-t nálam simán bír.
Pixel 4
-
JagdPanther
aktív tag
Sziasztok!
Új telefont kell vennem, és az alábbi kritériumokat állítottam fel a tenderhez:
Lehetőleg 150mm-nél kisebb méret
Fagyás- és akadásmentes, "smooth" működés
Hosszú üzemidő
Tárhely mind 32GB, vagy bővíthető
Használható minőségű kamera (kültérben és beltérben egyaránt)
Max. 100e Ft.Lenovo P70 megfelel a fentiek közül mindnek, viszont a kamerája a tesztképek alapján tragikus.
Lenovo-tól P90-et néztem még ki, de neten nincs róla átfogó teszt, ezért nem tudom mennyire lehet bízni az Intel-féle SoC-ben ("smoothness", üzemidő), plusz milyen képeket lő.
P90-ről van tapasztalata, véleménye valakinek?Illetve Huawei P8 Lite-on kívül milyen versenyző jöhet még szóba szerintetek?
Bónuszkérdés:
LG G4 van röhejes áron (115e Bruttó), kereskedői garival.
Mennyire kerülendő ez a nem gyári garanciás dolog?
Kereskedői garit nem is fogadják be a hivatalos LG szervizben?Köszi a segítséget!
-
Melack
veterán
válasz JagdPanther #93986 üzenetére
P8 Lite 16 Gb-os, bár bővíthető.
Kereskedői gari felejtős, az valszeg szürkeimportos.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
lezuvius
őstag
válasz JagdPanther #93986 üzenetére
Szia
Asus Zenfone 2
Lg G4
Htc M9Jo GSM boltbol is erdemes vasarolni (GSM Vonal,VIP phone...) a gari hozzajuk szol de meg nem volt gondom garinal naluk.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok!
Jelen pillanatban egy Huawei Honor 7-et nyuzok, de van pár zavaró anomália ami miatt le szeretném cserélni. Szerintetek megérné lecserélni egy bontatlan, kártyafüggetlen 2 év garia sima Samsung S6-ra? 32 gigás verzió.
Beszámitással olyan 35K HUF-ot kellene ráfizetnem.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
dh66e
veterán
válasz anonymus89 #93994 üzenetére
Ebben az árfekvésben én jobbat nem tudok.
-
digitalz
csendes tag
Hali!
Szeretnek tanacsot kerni telefon vasarlas ugyben, sajnos a mostani Ace 3 megadta magat...
Fobb kriteriumok:
-allapotjelzo led (ezt nagyon preferalnam, de nem kovetelmeny...)
-"scanner" helyett is lenne hasznalva (A4es meretben olvashato es eles kepet csinaljon dokumentumrol)
-gyorsan rogzitse a kepet, ne gondolkozzon
-eddig i4, s2, Ace3 eppen hogy kibirtak 1-1 napot, ezekhez merten kene jobb uzemido
-ujjlenyomat olvaso elony
-plusz fizikai gomb amire barmi indithato elony-Jo lenne max 5" meretben megallni (megtudom szokni a nagyobbat ha nincs ekkora meretben)
-Keret max 200e, jobb lenne 180e kornyeken maradni
-Csak androidElore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest